3 stereotipa – Šta privlači muškarce kod žena

By  |  0 Comments

Kako biste izgradili zdravu i harmoničnu vezu, važno je da se rešite stereotipa koji vam nameću smernice šta privlači muškarce kod žena.

Atraktivna žena će uvek privući pažnju – i muškarca i žene, ali ne morate da pratite modne i beauty trendove ili da se šminkate, vežbate i posećujete salone lepote kako bi vam muškarci bili naklonjeni. Kao magnet ćete privlačiti muškarce, ako se za početak rešite ova 3 stereotipa.

Kakve žene zaista privlače muškarce?

Provokativna odeća ili sveden izgled

Pokušavajući da privuku pažnju muškarca, mnoge žene su sklone da prilikom izlaska u grad biraju seksipilnije odevne komade kao što su mini suknje, uske haljine, dekoltirane majice… Međutim, muškarca vaših snova ćete pre očarati jednostavnim, a elegantnim i ženstvenim detaljima u kojima vam je prijatno i koji neće kod njega odmah probuditi seksualnu želju.

Povezano: 18 zemalja 18 pogleda na lepotu žene – kroz fotošop!

Previše šminke ili prirodniji izgled

Mnoge žene se redovno šminkaju radi sebe, ali ipak se jako često uređuju i da bi impresionirale muškarce. Sve je to super dok se ne preteruje sa šminkom jer muškarci ipak preferiraju šminku koja naglašava prirodan izgled žene. Ukoliko ne možete zamisliti dan bez šminke, imajte na umu da muškarci vole kada šminkom naglasite vašu lepotu, a ne da stvorite potpuno novo lice.

Bespomoćnost ili preterana nezavisnost

Neke žene su sklone da se u potpunosti prepuste muškarcu, da čak postanu i ekonomski i psihološki zavisne. Postoje naravno i žene kojima druga krajnost više odgovara te se oslanjaju samo na sebe. Muškarac prvenstveno voli jaku i samouverenu ženu, finansijski nezavisnu, koja zna šta hoće i kako to da postigne čak i bez njega, ali koja s druge strane ima i potrebu za vezanošću, sigurnošću i toplinom.

Povezano: Ima li lepote bez kozmetike i novca?

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!