4 frizure koje ce biti apsolutni hit u 2017. godini

By  |  0 Comments

U današnjem tekstu ćemo vam predstaviti 4 frizure koje će biti apsolutni hit u 2017. godini.

Dobro je poznata činjenica da svaka dama izuzetno vodi računa o izgledu svoje kose, a izgled kose u ogromnoj meri zavisi od izbora frizure. Izbor frizure, naravno zavisi od ličnog izbora, ali lični izbor, često je oblikovan u skladu sa trendovima.

Ako želite da promenite frizuru, a ne znate šta biste uradili sa kosom, možda će vas insipirisati neka od 4 frizure koje će biti apsolutni hit u 2017. godini.

4 trendi frizure za 2017. godinu

„Šer“ (Cher) frizura

„Šer“ frizura, oblikovana je po uzoru na frizuru svetski priznate pevačice Šer. Upravo po njoj, ova frizura i nosi ime. Ukoliko želite da imate „Šer“ frizuru, potrebno je da vam kosa bude što duža (najbolje je do regije struka) i da bude savršeno ravna, odnosno prava. U zavisnosti od oblika lica i od visine čela, kao i u zavisnosti od vaše lične odluke, „Šer“ frizura može, ali i ne mora biti sa šiškama. Ukoliko se odlučite da frizura bude sa šiškama, šiške moraju da vam budu dugačke do iznad obrva. Ono što je takođe važno kako bi vaša „Šer“ frizura izgledala savršeno, jeste da vam kosa bude zdrava i glatka. Ukoliko vam je kosa problematična, odnosno ukoliko njen kvalitet nije zadovoljavajući, najbolje je da se odlučite za neki drugi trend.

„Flip“ frizura

U doslovnom prevodu, termin „flip“ znači „lud“, „otkačen“. Dakle, da bi ste imali „flip“ frizuru, potrebno je da pustite mašti na volju i da učinite da vaša kosa izgleda upravo tako – ludo i otkačeno. Konkretno, vlasi treba da budu oblikovane tako da izgledaju lepršavo i neuhvatljivo, recimo kao nakon vožnje na motoru (najlakše i najjasnije objašnjeno). Pritom, morate voditi računa da kosa ne izgleda neuredno i da ne bude zamršena, jer ludo i otkačeno nije isto što i zapušteno.

Povezano: Pronađite inspiraciju – Šiške su ponovo IN!

Visoki „konjski rep“

Visoko pozicioniran „konjski rep“, definiše se kao još jedna u nizu frizura koje će biti apsolutni hit u 2017. godini. Da bi ova frizura izgledala lepo, najvažnije je da vlasi budu što urednije skupljene i zategnute. Pritom, sa izgledom repa se možete slobodno poigravati, što znači da kosu koja je u repu možete ispraviti, ali je takođe po želji možete i uvijati i činiti talasastom.

„Svilena i sjajna“ frizura

„Svilena i sjajna“ frizura, podrazumeva frizuru u okviru koje vlasi od korena do vrha izgledaju bukvalno tako, svileno i sjajno. Da bi se postigao takav efekat, na kosu je od korena do vrha potrebno naneti i utrljati gel ili kremu za sjaj kose. Pritom, potrebno je „izlomiti“ vlasi, a to ćete najbolje izvesti tako što ćete kosu gužvati rukama nakon što ste na nju naneli gel ili kremu za sjaj. Kako bi ova frizura bila maksimalno efektna, poželjno je da vam kosa bude dugačka.

Povezano: Lažni BOB: Kraća kosa bez šišanja!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!