“Cherry” frenč manikir je popularan ovog leta, a obožava ga i Hejli Biber!

cherry french nails
Instagram/Printscreen

Želite voćni manikir koji će vam popraviti raspoloženje i doneti letnji vajb? Imate sreće, jer su “cherry” nokti inspirisani omiljenim letnjim voćem svuda po društvenim mrežama. Svi znamo da nema lepšeg osećaja od sveže urađenih noktiju, jer svi volimo šareni dizajn koji privlači pažnju. Poznate ličnosti takođe vole trend trešnjica na noktima, a poslednja od njih je i Hejli Biber. U nastavku saznajte sve o “cherry” noktima.

Hejli Biber kao inspiracija

Kao i za veliki broj nail trendova, Hejli Biber je trendseter koji nas inspirište. Nedavno je postavila karusel fotogtafije sa proslave Dana nezavisnosti Amerike, kada je nosila sve belo, uz mali “glazed cherry” momenat. Hejli se držala svoje prepoznatljive glazirane pink baze, dook je kremasto-žućkaste vrhove noktiju ukrasila mikro trešnjicama na domalom prstu.

Povezano: “Lip Liner” manikir trend – suptilna verzija mikro-frenča

Ovo je samo jedan način da ponesete popularni “cherry” trend, ali znajte da možete remiksovati ovaj tip manikira, da se uklopi uz svaki stil koji nosite. Viđali smo trešnjice kao suptilni ukras, ili kao akcenat na samo jednom noktu. Videli smo maksimalističke dizajne sa više trešnjica razbacanih po noktima, pa čak i crvene 3D kamenčiće. Ako ste raspoloženi za letnju inspiraciju za novi manikir, u nastavku pogledajte naše inspiracije:

#1: Barbie French Cherry nokti

Ova slatka izvebda spaja najveće trendove 2023.godine: Barbie Pink, frenč i 3D kamenčiće.

#2: Sofisticirani Cherry French

Ako niste verovali da “cherry” nokti mogu delovati šik i sofisticirano, ovo je dokaz da je to moguće. Uparite klasičan francuski manikir sa slatkim detaljima na vrhu. Posebno nam se dopada što je “cherry” dizajn nacrtan samo na dva nokta, dok je ostatak čist i minimalistički.

#3: 3D Gemstone Cherry French

Nikada ne bismo pretpostavili da će cherry nokti izgledati ovako dobro, posebno kada su kreirani uz 3D kamenčiće. Ovo je još jedan primer 3D nail trenda koji je suptilan i nosiv za svaki dan.

#4: Kratki Cherry French sa mint detaljima

Neka sve bude jednostavno, uz “naked” bazu, na kojoj ste nacrtali “cherry” dizajn, a letnji vajb možete uneti svetlo plavom bojom na ostalim noktima.

#5: Heart Cherry kocka sa Frenchom

Sviđa nam se ovaj remiks i trešnjice u obliku srca, uz svilenkastu pink baznu boju. Srednje ružičasta na vrhovima je odličan dodatak, a sve to je dovoljno da se zaljubimo u ovaj manikir.

#6: Cherry Baby Pink French manikir

Obožavamo ovu jarku, sočnu jelly nijansu lubenice. Ovi jednostavni “cherry” akcenti su prelepi.

Koji dizajn od ovih vam se najviše dopada, i koji biste rado isprobali u salonu?

Pročitajte još i: “Electric Nectar” manikir je letnji hit – isprobajte sočne citrusne boje na noktima

error: Content is protected !!