Golden rose Rich color #20, srebrni metalik lak za nokte sa gliterom

lak za nokte srebrni

Srebrni lakovi za nokte su uvek u modi. Mogu se nositi i danju i u noćnim provodima, kao i u svečenim prilikama, zimi i leti…Jednostavno oni su savršeni, ali retko nalazimo kvalitetne. Ili nisu dovoljno pigmentovani ili se sporo suše. Predstavljamo vam Golden Rose Rich Color #20.

Golden rose rich color #20 je u osnovi srebrni metalik lak za nokte, ali sadrži sitni, takođe srebrni, gliter. Njegova boja podseća na savremenu princezu. Svaka dama treba da ima ovakav lak u svojoj kolekciji, jer se može uvek nositi.

Osobine ovog laka za nokte

Ovaj lak za nokte ima vrlo dobru četkicu koja nanosi lak u jednom potezu. Za potpunu pokrivenost dovoljna su dva tanja ili jedan deblji sloj. Vrlo se lako nanosi i brzo se suši (tanji sloj se suši za manje od 5 minuta). Bez nadlaka, ako se nalakira u 2 sloja, traje minimalno četiri dana. I bez top coat-a, Golden Rose Rich Color #20 ima izuzetan sjaj i trajnost.srebrni lak za nokte

Šta ćete dobiti ako kupite ovoj lak za nokte?

Svi lakovi iz Golden Rose Rich Color kolekcije dolaze u četvrtastoj bočici koja sarži 10,5 ml laka i uglavnom koštaju oko 120rsd, što je vrlo mala cena za ovaj kvalitet lakova za nokte. Mogu se naći u svim bolje snabdevenim parfimerijama. Proizvođač obećava da lakovi za nokte iz ove kolekcije imaju izuzetan sjaj, da su pigmentovani (jedan sloj dovoljan za potpunu pokrivenost), da traju i da imaju široku četkicu. Nabrejano se pokazalo kao tačno.

Autor teksta: Đurđica Jovanović blog SweetNails

error: Content is protected !!