Manikir inspirisan glaziranim krofnama – Upoznajte se sa novim nail trendom!

glazirani nokti
Instagram/Printscreen

Glazirani beauty trendovi su u fokusu – od povratka sedefastih senki, pa sve do kože poput glazirane krofne Hejli Biber, čini da svi pokušavaju da imitiraju blistavi sjaj glazure sa kolača. Tako je ovaj trend stigao i do manikira – trend glaziranih noktiju je svuda po društvenim mrežama, a naravno, stigao je i do Hejli Biber, koja je ovakav manikir prošetala i na Met Gali u maju. Mlečna prozirna boja sa blistavim finišem i blagim sedefom postala je go-to nijansa manikira u svetu – u nastavku saznajte sve o ovom manikir trendu!

Nokti poput glazirane krofne – početak trenda

Kao i većina skorašnjih beauty trendova, i ovaj se “rodio” na TikTok-u: brojni korisnicu su bili inspirisani minimalističkim manikirom Hejli Biber i želeli su da rekriraju tutorijal za sve one koji vole ovakav stil (hešteg #glazeddonutnails trenutno ima više od 5 miliona pregleda). Prema mišljenju profesionalnih manikir artista, trend glaziranih noktiju je savršen za prirodnu lepotu leta. Posle naleta boja i šara, većina nas voli da šminku i nokte minimizuje tokom leta, za prirodan i toniran izgled. Leto je vaš idealan period za to: pošto je većina nas na odmorima i festivalima na otvorenom, dok upijamo letnje sunce.

View this post on Instagram

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Leto je takođe period godine za eksperimentisanje sa nail look-ovima. Od jarkih niijansi, pa do žele-noktiju, postoji toliko mnogo opcija da prigrlite nove ideje za manikir. Trend glaziranog manikira nudi savršeni balans – u pitanju su neutralni nokti, sa malo glamuroznog momenta, a savršeni su za svaki događaj u vašem letnjem rasporedu. Nije ni čudo što je veliki broj dama privučen ovom manikir sitlu, jer pokazuje eleganciju i suptilnost.

Povezano: Novi beauty trend za 2022 – glazirana koža

Kako postići ovaj manikir?

Nail artistkinja koja stoji iza čuvenog manikira Hejli Biber tvrdi da je koristila više proizvoda kako bi dobila taj sedefasti sjaj glazirane krofne na njenim notkima. Započela je base coat-om, a potom je nanela jedan sloj prozirnog belog laka. Nakon toga, namazala joj je jedan sloj sjajnog top coata i hrom prah u sedefastim tonovima, kako bi dobila iridescentni finiš. Kako bi sve zapečatila, nanela je još jedan sloj topcoat-a. Međutim, Hejli Biber meša nijanse i nosi ovaj izgled u različitim nude tonovima.

@haileybieber Here’s my nail combo 👀 the 🔑 is to mix whatever color you choose with clear polish to thin it out ✨🫠 @Zola ♬ She Share Story (for Vlog) – 山口夕依

Da li vam se dopada ovaj trend glaziranih noktiju?

Pročitajte još i: Liči na frenč, ali to nije – da li ste čule za “američki” manikir?

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!