Manikir trend: Nokti u boji kamena su “tihi luksuz” za proleće 2024.

nokti u boji kamena
Instagram/Printscreen

Prolećne boje noktiju obično podsećaju na pastele poput lila, bebi roze i svetlo žute. Ali trenutni trend ove sezone – zvani “nokti u boji kamena” – je malo verovatna nijansa: siva. Pre nego što uzdahnete u znak protesta („Zar nam ove zime nije bilo dovoljno sive?“), znajte da kameni nokti nisu vaša tipično sumorna siva. Da, proleće se odnosi na sveže i svetle boje, ali verovali ili ne, postoji način da i sivu učinite veselim. Zato u nastavku pogledajte kako i ova siva može izgledati prolećno, a da ne pomenemo kako izgleda ”skupo”.

Nokti u boji kamena kao “tihi luksuzni” manikir

U stvari, influenserka Aliks Erl smatra da su ”nokti u boji kamena” (“stone nails”) njen omiljeni manikir sezone. U nedavnom TikTok-u, dovela je pratioce u salon za nokte da traže savršenu sivu boju – za koju je pojasnila da nije prava siva, već više plavo-siva koja podseća na uglačani kamen. „Zaista sam bila opsednuta sivom bojom, ali više bojom kamena koja skoro izgleda svetloplava“, kaže Erl u videu. Erla je na kraju odabrala nijansu OPI Suzi Talks Vith Her Hands, sivo-plavi lak sa sjajnom završnom obradom, i uparila ga sa dugim noktima u obliku badema.

@alixearle

Stone nails are in 👍🏼

♬ original sound – Alix Earle

Kako nositi ovu nijansu na noktima?

Boja je brzo postala popularna na TikTok-u, a korisnici su isprobali trend “noktiju u boji kamena”. Prema mišljenju mnogih manikir artista, ” nokti u boji kamena” su ultimativni neutralni mankir koji izgleda posebno sveže tokom proleća. Nijanse za nokte inspirisane kamenom nude raznovrsnu boju savršenu za prelaz između godišnjih doba, za bezvremenski stil. Da biste izbegli da nokti izgledaju previše dosadni i jednodimenzionalni, pokušajte sa većom dužinom i užim oblikom. Takođe, obavezno izaberite sivu boju sa dimenzijom. Idite na duže nokte u obliku badema i dodajte dubinu suptilnim naznakama plavih ili ljubičastih nijansi. Dok svetlost preplavljuje nokte, zadivljujući odblesci hladnih tonova će podići ovaj manikir na nivo vaših omiljenih teksas farmerki radi lakoće i sofisticiranosti.

Povezano: Manikir sa sušenim cvetićima je najnoviji trend za proleće 2024.

View this post on Instagram

A post shared by Claudia Hernandez | NAIL ART TUTORIALS | NAILS INSPO (@claudia_hrnandez)

Potražite sličnu nijansu kod vašeg manikir artista ili u drogerijskoj ponudi lakova.

Pročitajte još i: 7 nijansi lakova koje će biti u trendu za proleće 2024.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!