Špic cipele sa “kitten” štiklom su najnovija zamena za baletanke ovog proleća!

kitten cipele na špic
Instagram/Printscreen

Ako možemo izdvojiti samo jedan modni trend koji dominira scenom poslednjih par meseci, onda su to sigurno ravne cipele – različite verzije baletanki. On Miu-Miu satenskih baletanki, sa trakama koje se vezuju oko noge, do popularnih baletanki sa nitnama, nije prošlo puno od ideja modnih dizajenra do pojave istih ovih cipela u high street radnjama mode. Bilo da preferirate štikle ili ravnu obuću, sigurni smo da će vas ovaj modni trend iznenaditi, jer vraća uspomene na 90-e. U nastavku saznajte više.

Posle baletanki – špic cipele sa štiklom

Stara dobra silueta baletanke, neprimetno je zamenjena špicastijom verzijom cipelice, sa niskom, tzv. ”kitten” štiklom, ostatkom mode iz 90-ih. Kratke štikle su se vratile na modnu scenu, na radost svih dama koje preferiraju smart casual i biznis stil, a ne mogu da zamisle da hodaju ceo dan u onim visokim. Od najkraćih mogućih, pa do malo viših štikli, ove špic cipelice ste već mogli videti kod velikog broja fast-fashion brendova.

Bilo da ste opuštena devojka, koja voli malo visine, ili volite što ravniju obuću uz najnižu kitten štiklu, mnogobrojni modeli kod popularnjih brendova pomoći će vam da postignete jedan od najpopularnijih stilova ovih dana. Samo – savetujemo vam da ne bacate vaše omiljene kožne baletanke, jer se moda vraća, a balletcore estetike neće otići nigde!

Povezano – 10 trendova tašni za 2024. godinu: Od office-siren modela do pletenih kožnih

U nastavku pogledajte najlepše inspo fotke sa špic cipelama sa štiklom.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!