“Vanila Chrome” je najlepši letnji manikir trend koji ide uz sve!

vanilla chrome nokti
Instagram/Printscreen

Izgleda da je naša opsesija šimerastim, sjajnim i metalik lakovima postala zvanična: otkad je Hailey Biber popularizovala “glazed doughnut” manikir, mnogo novih nail trendova je izniklo kao varijacija na temu. Jedan od najnovijih, “vanilla chrome” je baš ono što vam treba za vrele letnje temperature. Obećavamo da će ovaj manikir stil privući poglede, slaže se uz sve, a uz to je i office-friendly. U nastavku saznajte više o “vanilla chrome” noktima.

Sve o “vanilla chrome” manikiru

Kada govorimo o reflektivnom, hrom momentu glaziranog manikira, i dodamo perlastu vanila boju – dobijamo ovaj raskošni manikir, koji ima preko 13 miliona pregleda na TikTok-u. Ovo je suptilan, “čist” manikir, savršen za svaku priliku. Kreirala ga je manikir umetnica Alexandra Teleki (poznatija kao The Hot Blend na Instagramu). Kada ovaj manikir stavite na svetlost, nastaje prelepa, šampanj srebrna nijansa.

Kako se dobija “vanilla chrome” manikir?

Ovaj manikir se prilično brzo radi – najpre, odaberite vanila nijansu laka za nokte (nikako beli). Nanesite lak u dva sloja, i top coat odozgo. Potom, nanesite beli chrome prah sunđerčićem, za prepoznatljivi hromirani sjaj. Na kraju, sve zaključajte top coat-om u još jednom sloju.

Ovo je bila “uradi sama” verzija, a u salonu slobodno tražite krem gel lak, sa belim chrome prahom preko. Kao i sa svakim trendom, pametno je da vašem manikir tehničaru donesete relevantne fotografije, koje će pomoći da dođete na istu ideju.

View this post on Instagram

A post shared by Alexandra | Nail Artist (@thehotblend)

Zašto je ovaj manikir tako popularan?

Ono što je magija “vanilla chrome” manikira jeste to što odgovara svim tonovima kože, izgleda prelepo na svakom obliku i dužini noktiju. Neutralan je, slaže se uz sve boje nakita i garderobe, deluje ženstveno i nežno. Zato je savršen izbor za leto 2023 – javite nam ako ga probate!

Povezano: “Cloudy” manikir je nova verzija mlečnog manikira za leto 2023.

Pročitajte još i: “Laguna” nokti – spremite se da zarornite u ovaj letnji manikir trend

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!