I zaštita i nega stopala – Hansaplast®2u1 Deo Sprej sa zaštitom od atletskog stopala

By  |  0 Comments

Sportska obuća, kakve su patike i razne polusportske i sportskih cipele, omiljena je obuća modernog doba. Nosimo je i leti i zimi, dok vežbamo ali i kada se družimo sa prijateljima. U novije vreme, dozvoljena je čak i na poslu, u kombinaciji sa odelom ili drugom formalnijom garderobom. Ali, ovaj trend ima i nekoliko značajnih mana. Oni koji ih nose često pate od takozvanog “atletskog stopala

 

Prvi sprej za stopala koji pruža 48 sati zaštite

Hansaplast®2u1 Deo Sprej sa zaštitom od atletskog stopala štiti kožu od neprijatnih mirisa i opasnosti nastanka perutanja, peckanja, svraba i ranica koji upravo karakterišu pojavu atletskog stopala. Ovi neželjeni simptomi pojavljuju se između prstiju na stopalima. Tu je i poznati neprijatan miris, koji ne prija kako njima, tako ni njihovoj okolini.

Često se potraga za rešenjem koji će sprečiti ove probleme često se završi na pola puta – jedna vrsta preparata sprečava probleme kože, druga probleme neprijatnog mirisa.

sprej za atletsko stopalo

Hansaplast 2u1 Deo Sprej sa zaštitom od atletskog stopala prevenira oba problema!

Njegova tajna je u antimikrobnom sastojku oktenidinu  (octenidine), koji se efikasno bori protiv gljivica koje izazivaju kako probleme kože stopala, tako i neprijatan miris. Zato istovremeno neguje i štiti vaša stopala i dugotrajno im obezbeđuje prijatan miris. Hansaplast 2u1 Deo Sprej sa zaštitom od atletskog stopala biće vaš pouzdani prijatelj ovog leta –  voleće ga i vaša stopala i vaša okolina!

Formulacija bez aluminijuma

  • Jednostavno pakovanje bez opasnosti gubljenja poklopca
  • Svež, unisex miris
  • Pogodan za dijabetičare.

Za leto bez ograničenja upoznajte i ostale Hansaplast proizvode protiv žuljeva, plikova, neprijatnih mirisa i povreda – OVDE.

hanzaplast

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!