Šminka i moda – savršen spoj! Saradnja AVON-a i Ane Ljubinković

Šminka i moda su oduvek bili nerazdvojni sastojci savršenog izgleda, koje svaka žena moze da kombinuje na sebi svojstven način. Od sada im u tome moze pomoci novi tandem koji čine jedna od najvećih svetskih kozmetičkih kompanija, Avon i poznata srpska modna dizajnerka Ana Ljubinković, a uz podšku Avon make-up eksperta, Nataše Maljević.

Kompanija Avon – zvanični make-up partner Ane Ljubinković

Avon već decenijama postavlja trendove u svetu lepote, a kao make-up partner Ane Ljubinković želi da doprinese srpskoj modnoj sceni i radu dizajnerke koja zahvaljujući svom upečatljivom stilu beleži uspehe i na internacionalnom nivou.

Šta spaja Avon i Anu Ljubinkovic?

Činjenica da postavljaju trendove u svetu lepote i mode nije kraj sličnostima između Avona i Ane Ljubinković. Vedre, izražene boje odlikuju Anine kreacije, a Avon proizvodi su poznati upravo po velikom broju dostupnih nijansi, bilo da su u pitanju karmini, sjajevi za usne ili senke. Pored toga što će se Avon i Ana, od sada, igrati bojama u bekstejdžu i na modnoj pisti, kreativnost i mastovitost po kojima su poznati udruziće i na drugim uzbudljivim projektima sa željom da u 2015. godini zajedno postavljaju modne i beauty trendove.

Haljina u nijansama Avon karmina

Ana Ljubinkovic haljinaDokaz da Avon i Ana Ljubinković predstavljaju idealni spoj imali smo prilike da vidimo kada je svečano otkrivena haljina koju je poznata dizajnerka kreirala kako bi obelezila objavljivanje saradnje. Kao inspiracija za ovu originalnu haljinu, koju bi svaka ljubiteljka mode poželela u svom ormanu, poslužile su nijanse novih Avonovih karmina iz linije Ultra Color Indulgence.

“Po mom misljenju, detalji su nekada ključni elementi koji određuju kako će izgledati jedna kreacija u svom finalnom obliku. Kada kreiram kolekciju, bez izuzetka, planiram izgled od glave do pete. Šminka je veoma upečatljiv i inspirativan modni detalj, pa volim da joj posvećujem pažnju i igram se dok ne nađem idealnu kombinaciju uz kreaciju koju sam osmislila.

Haljina koja obeležava moju saradnju sa Avonom je izuzetno ženstvenog kroja, a posebna inspiracija su bile boje – haljina je u nijansama karmina koje i sama najradije nosim” – izjavila je Ana Ljubinković tim povodom.

Povodom ove modne-beauty saradnje Aleksandra Jankovski iz kompanije Avon izjavila je: “Oduševljeni smo sto je Ana na sebi svojstven naćin obeležila početak saradnje i što je inspiraciju pronašla u bojama novih Ultra Color Indulgence karmina. Na haljini koju je kreirala mogu se pronaći nijanse inspirisane cvetnim motivima u kojima su novi karmini dostupni. Ono što čini ovu liniju karmina posebnom je činjenica da su bazirani na gelastoj formuli sa si buterom zahvaljujući kojem su usne potpuno hidrirane”.

Ana Ljubinkovic za Avon
Aleksandra Jankovski, Natasa Maljevic i Ana Ljubinkovic

Ana Ljubinković će u sklopu ovog novog partnerstva imati podršku Nataše Maljević, koja je zvanični Avon make-up artist već drugu godinu zaredom. Nataša iza sebe ima veliki broj editorijala i revija koje je radila sa renomiranim domaćim i stranim dizajnerima.

“Svaki make-up look posmatram kao deo celine čitavog stajlinga i zbog toga se vrlo radujem što ću od sada blisko sarađivati sa Anom, čiji rad jako cenim. Nisam pristalica toga da žene po svaku cenu prate make-up trendove, već smatram da svaka treba da pronađe onaj koji joj najviše odgovara i prilagodi ga svom licu, ali i svom senzibilitetu. Sigurna sam da ćemo Avon, Ana i ja, biti više nego dobar tim i da ćemo ženama pružiti dosta inspiracije i ideja o celokupnom stajlingu” – izjavila je povodom ove nove saradnje Nataša Maljević.

 

error: Content is protected !!