RAK – Mesečni horoskop za mart 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku RAK, evo šta vas očekuje u martu 2016.

Ljubav:

Najugroženiji su tokom marta Rakovi koji su u bračnim zajednicama. Kod vas već odavno ne cvetaju ruže, a povremeni pokušaji vas ili partnera da u prethodnom periodu popravite svoj odnos bili su kratkotrajni i bez velikog uspeha. Ni tokom ovog perioda nećete uspeti da sanirate štetu, naprotiv, čini mi se da vas dvoje samo dodatno idete u razdvajanje. Obzirom da će Pomračenje Meseca u poslednjoj dekadi marta biti baš u vašem polju doma…nisam sigurna kako ćete nastaviti na dalje. Osećanja i želja za zajedništvom su u potpunosti nestala, a da li će se neki bračni parovi izvući ili ne iz ovih crnih rupa u koje su zapali, pokazaće samo vreme.

Oni u emotivnim vezama imaju svoje uspone i padove ali će ipak uspevati da održe svoju vezu. U poslednjoj dekadi je moguće da se neko od vaših prijatelja umeša u vaš odnos, pa bi bilo dobro da ne tražite savete od drugih, već da funkcionišete sa partnerom po svom osećaju. Slobodni Rakovi će tokom celog meseca biti raspoloženi za ljubav. Mars je izašao iz vašeg polja ljubavi, ali Venera iz Riba miluje vaš znak trigonom, pa je želja za tim da nađete svoju srodnu dušu naročito potencirana. Sad, druga je stvar što će vam se više „nameštati“ neke strasne kombinacije koje pak imaju malo veze sa romantikom, ali sada se čak i iz elementa vatre može razviti osnova za jednu stabilnu vezu. Bar se nadamo… ako ne bude tako, budite sigurni da će vam neke vatrene noći itekako ostati u sećanju.

Posao:

Aspekt koji će doneti najviše nerviranja u poslovnom segmentu je svakako kvadrat Merkura i Marsa koji će se najviše odraziti u odnosu sa kolegama i nadređenima. Komunikacija je izuzetno loša pa naučite da zaćutite onda kada je to potrebno, da ne biste dodatno isprovocirali neke sukobe. Generalno, vaše polje poslovne svakodnevice je i do sada bilo obojeno težinom koju je donosio Saturn, a kada u njega početkom meseca uđe i Mars, stvari će se dodatno zakomplikovati. Em će postojati tenzija i pritisak da se svi poslovi i nezavršene obaveze privedu kraju, em će međuljudski odnosi biti vrlo naporni.

Potreba da se neke stvari promene i da se pokrenete može povremeno postajati neizdrživa, ali ovaj mesec vam ne daje neke velike mogućnosti za korenite preokrete na bolje. Umesto ovoga, prihvatite da morate odraditi ono što ste preuzeli na sebe i potrudite se da to i završite na valjan način. Finansije će biti bolna tačka, ne zbog smanjenih priliva, već zbog povećanih troškova i nekih zapostavljenih dugovanja.

Zdravlje:

Kad god su u polju zdravlja malefici, a vama su tu sada i Saturn i Mars, posebnu pažnju morate obratiti na ovaj segment. Starijima će biti aktuelne hronične bolesti, a mogući su problemi i sa krvnom slikom i probavnim sistemom. Zubi, kosti, kičma, ligamenti takođe. Potrebno je više pažnje posvetiti ishrani i zdravim navikama.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!