VAGA – Mesečni horoskop za mart 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku VAGA, evo šta vas očekuje u martu 2016.

Ljubav:

U prvoj dekadi marta u emotivnim vezama i brakovima sve će funkcionisati prilično dobro. Da, partner će vas nekim svojim rečima i postupcima „bosti“ u mozak, ali ste vi u prilično dobrom raspoloženju i uspevaćete sa ovim da izađete na kraj. Međutim, od prelaska vaše vladarke Venere u znak Riba, sve ćete početi da doživljavate mnogo emotivnije i intenzivnije. Bićete lako povredljivi, a različitost energija između vas i voljene osobe će sve više dolaziti do izražaja. Napeti momenti će se nastaviti tokom celog ovog perioda, s tim što ćete Pomračenje Meseca 23,-eg u svom znaku doživeti dosta teško.

U danima pre i posle pomračenja sve ono što se bude dešavalo između vas i voljene osobe ubadaće vas direktno u srce. U ovom je periodu lako moguće da neke emotivne veze, bez obzira na trajnost, prestanu da postoje. Ni ostatak meseca nije bolji, pa se drage moje spremite da prvenstveno dobro razmislite. Šta želite i da li više uopšte želite? Ako smatrate da vredi, onda izgurajte ovaj period na mišiće. Ako ste već shvatile da od ovog posla nema više ništa, možda je i bolje da vam se putevi raziđu…

Slobodnim Vagama je ceo mart mesec otvoren prvenstveno za avanturu. Ne bi bilo dobro samo da započinjete neke odnose tamo gde radite, pogotovo ako se vežete za osobu koja nije slobodna. Stoji mogućnost pokretanja tajnih veza, ali i odnosa koji imaju karmičku konotaciju. Ne vraćajte se korak unazad i ostavite prošlost na miru.

Posao:

Ima tako situacija kada ništa ne funkcioniše kako treba. Problem u ljubavi je evidentan, ali će ga tokom ovog perioda pratiti i problemi u poslovnom segmentu. Svega će ovde biti, i kašnjenja, i lošijeg odnosa sa kolegama i nadređenima, i zastoja u dogovorima. Konkurencija će se aktivirati, ali i ona nelojalna, pa se nemojte začuditi igricama i pričama koje se odvijaju iza vaših leđa. Pojedine Vage mogu i ostati bez posla u ovom periodu ili dobiti poziciju nižu od trenutne. Kao što vidite, lako nije niti će biti.

No, kroz sve ove događaje provlači se i još jedan element – a to je vaša odlučnost i strpljenje da sve ovo izgurate. Daleko ste vi od krhkosti i ne lomite se pod pritiskom tek tako lako, a na svojoj strani imate i vašu čuvenu sposobnost balansiranja u najpotrebnijim trenucima, tako da ne sumnjam da ćete se snaći. Ono što će vas radovati i dati vam nadu su ipak stabilni prilivi koji će funkcionisati tokom celog marta.

Zdravlje:

Problematični momenti i situacije koje zahtevaju vašu punu koncentrisanost i pažnju definitivno će dovoditi do stanja opšte iscrpljenosti organizma, malaksalosti i stresa. Potrebno je da nešto uradite za sebe, a to je više odmaranja, više opuštanja, pravilna ishrana i neki vid rekreacije koji će vam pomoći da izbacite negativnu energiju iz sebe.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!