VODOLIJA – Mesečni horoskop za mart 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku VODOLIJA, evo šta vas očekuje u martu 2016.

Ljubav:

Vi ste nervozni, partner je u posebno mutnom i svadljivom raspoloženju, a sve ovo u prvoj dekadi meseca odličan je teren da problemi i prepirke iskaču svaki čas između vas dvoje. Ako ste u braku, moguće je da partner ima probleme sa svojom porodicom ili oni pokušavaju da se umešaju u vaš odnos. Umesto da dodatno unosite dramatiku pokušajte da na miran način rešite ove situacije. Imajte malo strpljenja, jer samo je prva dekada po vas dvoje problematična, nakon ovog perioda imate uglavnom mirno more i skladan odnos sa voljenom osobom.

Posebno će vam poslednja dekada marta doneti jaču povezanost i to najviše zbog toga što ćete zajednički prionuti da rešite neke probleme koji nemaju direktne veze sa vašim odnosom. Oni koji su usamljeni biće na meti udvarača i to najviše na samom početku meseca, pa onda ponovo od polovine marta. Vi ćete biti u dosta dobrom raspoloženju, spremni na flertovanje i zabavu, pa ne sumnjam da ćete veći deo ovog perioda provesti u aktivnostima sa društvom, u izlascima i provodu.

Neka jača i konkretnija dešavanja u smislu pokretanja prave ljubavne priče najviše su aktuelna u trećoj dekadi kada bi se mogla pojaviti osoba koja će vas svojom energijom prosto izuti iz cipela. Ova osoba ne samo da će moći da prati vaš tempo, već će vas iznenađivati svojom inicijativom u svakom trenutku. Odlična komunikacija i povezanost, neki lepi momenti su pred vama.

Posao:

U vašem polju posla i novca dešava se Pomračenje Sunca, što baš i nije bajna predispozicija, a najveći uticaj ćete osetiti u prvoj dekadi marta. Neki saradnički odnosi će u ovom periodu biti na granici pucanja, biće dosta problema u komunikaciji, nesporazuma i kašnjenja,poslovni putevi će se odlagati ili vam neće doneti ono što želite, a ni odnos sa osobama koje su vam nadređene neće biti nimalo lagan po vas. I Mesec, koji vlada vašim poljem poslovne svakodnevice, biće pomračen u poslednjoj dekadi meseca, tako da je sigurno da će samo središnji deo ovog perioda biti bez teškoća i pritiska po vas.

No, pošto ste u martu izuzetno kreativni, sa vanredno dobrim idejama i rešenjima koje smišljate bukvalno u hodu, sigurna sam da ćete uspeti da isplivate, iako nećete ni malo biti zadovoljni finansijskim segmentom. Šta više, očekujte povećanje troškova, kašnjenje sa plaćanjem obaveza i mogućnost pokretanja sudskih postupaka.

Zdravlje:

Stariji pripadnici znaka će tokom prve dve dekade meseca imati pojačane hronične probleme, mogućnosti za lošije stanje krvnih sudova i cirkulacije, a ni kičma vam neće biti u najbajnijem stanju. Mlađi će nekako lakše proći kroz sve ovo, ali je definitivno vreme da se malo više aktivirate u smislu rekrecije i promene navika u ishrani.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!