ŠKORPIJA – Mesečni horoskop za mart 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku ŠKORPIJA, evo šta vas očekuje u martu 2016.

Ljubav:

Pomračenje Sunca dešava se u vašem polju ljubavi, a prethodiće mu kvadrat vašeg vladara Marsa sa Merkurom, planetom koja predstavlja polje strasti, ali i polje prijatelja. Kakvu bi priču mogli sklopiti na konto ovoga za one koji su slobodni? Pa recimo, strasti i želje koje vas već neko vreme kidaju prema osobi sa kojom ste u prijateljskom odnosu, ili ste je upoznali preko prijatelja, nećete moći još dugo da držite u sebi. Blokada u vama mora „pući“ a to će se dogoditi od 6,-og marta i prelaska Marsa u znak Strelca.

Pomračenje će samo biti još jedna dodatna stavka, koja će vas pogurati ka ovoj osobi. Da li će se oformiti nova veza ili ćete ujedno izgubiti i ljubav i prijatelja, to već sada samo zavisi od ličnih postavki u natalnim kartama. Venera u drugoj dekadi ulazi u vaše polje ljubavi, ali će te vi biti okrenuti prvenstveno ka strasti i željama, i teško je da se do kraja meseca neke ozbiljnije veze mogu formirati. Moguće je da će neko od bivših emotivnih partnera poželeti da malo „evocira uspomene“ sa vama, ali i to za sada može ostati samo na seksualnom podsećanju.

A što se onih u emotivnim vezama i brakovima tiče, vi ste ni na nebu ni na zemlji. Biće potrebno zaista mnogo truda da vaše emotivne relacije ostanu funkcionalne, jer ćete i vi i partner imati neke svoje lične interese i retko će biti pravog zajedništva između vas dvoje. Nije dobar period za bilo kakvu vrstu presecanja, jer biste se u narednom mesecu mogli pokajati zbog svoje brzopletosti.

Posao:

Krizni momenti u poslovnom segmentu su najnaglašeniji tokom prve dekade, a tada ćete verovatno imati i najviše problema što se finansijskog segmenta tiče. Ne u smislu da novca neće biti, već ćete imati velikih izdataka i obaveza koje su se odjednom nakupile a moraju se izmiriti što pre. Ostatak meseca jeste protkan promenljivom energijom i vašim naporima, ali se ne može osporiti da gurate iz dana u dan napred. Zbog prelaska Marsa u znak Strelca (vaše polje posla i novca) mnoge Škorpije će se okrenuti ka drugim prostorima i aktivirati u saradnjama sa stranim firmama i predstavništvima.

Vaša energija je ipak tokom ovog meseca najviše usmerena na ono od čega se živi, a kada na taj način ulažete sebe, rezultati ne mogu izostati. I finansije će tokom celog perioda biti čas u usponima, čas u padovima, a u svakom slučaju zarađivaćete u neskladu sa količinom truda koji ulažete u posao.

Zdravlje:

Definitivno je da će vam fizička aktivnost i boravak van kuće, na svežem vazduhu, biti jedan od glavnih faktora da se osećate dobro. Nakupilo se u vama dosta stresa, dosta melanholije i pritiska, i sve ovo je potrebno izbaciti što pre da ne bi uticalo na vaše zdravlje. U prvoj dekadi meseca savetuje vam se i poseban oprez u saobraćaju, stoji i mogućnost povreda.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!