Lak za nokte koji traje i do 10 dana? Rimmel Lycra Pro

By  |  3 Comments

Obožavaš lakove za nokte i lakiranje noktiju? Nemaš puno vremena pa želiš lak koji će dugo trajati na noktima? Voliš atraktivne nijanse i pristupačnu cenu. Široku četkicu za lakše nanošenje? Nastavi da čitaš…

Da li Rimmel Lycra Pro lak za nokte traje i do 10 dana?

Da, zaista traje. Doduše, to zavisi i od stanja vaših noktiju. Ako su vam nokti, makar i relativno zdravi, ako se ne listaju, ovaj lak za nokte će zaista trajati. Da li baš 10 dana? 5-7 svakako. To je dovoljno dugo da vam može dosaditi boja koju imate na noktima.

Rimmel lakovi, bilo Lycra Pro bilo 60 second, imaju izuzetnu ponudu boja, za sva godišnja doba i sve ukuse. Od nežnih pastelnih nijansi, preko intenzivnih narandžastih i crvenih, pa sve do bogatih tamno ljubičastih, fantastičnih za jesen i kraće nokte.

Rimmel Lycra Pro lakovi su zaista, zaista dobri. I zaista mogu da traju 10 dana. Otporni su na mehanička oštećenja. Boje su dobro pigmentisane, mogu se nanositi čak i u jednom sloju. Ipak, uvek se preporučuju 2 sloja. I naravno, podloga za lak je obavezna.

Top coat čak i nije neophodan budući da sam lak ima visoki sjaj i izuzetnu otpornost. Ako ipak odlučite da nanesete top coat, Rimmel ima i odličan top coat, Super Wear Ultra Shine Top Coat, čiju smo recenziju ranije radili. Jako brzo suši lak za nokte i daje ih divan staklasti sjaj. Nokat dobija punoću i sjaj kao da imate UV gel na njemu.

Široka četkica olakšava nanošenje laka za nokte

Rimmel-ovi lakovi se brzo suše, pa ćete morati i brže da ih nanosite. A nanošenje je izuzetno olakšano jer ovaj lak za nokte poseduje široku četkicu, tzv.Anti-Fade Maxi Brush.

Cena: pristupačna, oko 400,00 dinara, ali često ga možete kupiti i na akcijama za oko 250,00 dinara.
Gde kupiti: Lilly, DM, parfimerije…

Opšti utisak: 5/5 – Zaista ćete biti zadovoljni ovim lakom za nokte. Obožavaćete nijanse koje nudi Rimmel, lako nanošenje zbog široke četkice i koliko dugo će vam lak trajati i biti sjajan.

 

traju do 10 dana


           

 

 

 


nijansa 317 coral romance


 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Recenzije predstavljaju lično mišljenje autora teksta

3 Comments

  1. Di

    04.10.2013. at 15:29

    Imam teget iz ove kolekcije, fino traje i ne krza se, ali ja ne mogu da izdrzim duže od 5 dana da nosim isto.
    Da je dobar, jeste :).

  2. Pingback: Prolećni water marble - Vodeni nail art za kratke i duge nokte | Lepotica.rs

  3. Pingback: Dva Top coat-a istog brenda - Potpuno drugačiji utisak! | Lepotica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!