NIVEA Q10 anti cellulite pantalonice za zatezanje i oblikovanje tela

nivea q10 anticelulit pantalonice
foto: bdfpressroom.rs

NIVEA Q10 anti cellulite pantalonice za zatezanje i oblikovanje tela su novi jednostavan način da zategnete kožu. Njihov material oblikuje vaše telo u vitku siluetu u svakom trenutku. Butine, bokovi i stomak se trenutno oblikuju plus pantalonice učvršćuju kožu.

NIVEA Q10 pantalonice – nova nega tela

Pantalonice su meke i vrlo udobne za nošenje kako samostalno tako i ispod odeće, na primer farmerica ili helanki, jako bitna stvar je da se ne ocrtavaju kada obučete nešto usko. Garderoba jedino mora biti tamnije boje da se Nivea anticelulit pantalonice ne bi providele jer su u crnoj boji. Još je bitno da ne zatežu i ne stežu pa tako i nemate osećaj da ih nosite.

NIVEA pantalonice učvršćuju kožu nakon dve nedelje redovnog nošenja

Redovnim i svakodnevnim nošenjem proizvođač obećava zatezanje i oblikovanje tela sa tim što morate biti uporni i šetati i imati određene fizičke aktivnosti dok ih nosite, ako ih obučete i samo sedite efekat svakako neće biti primećen.

Nakon mesec i po dana korišćenja i nošenja pri svakoj šetnji, bilo kakovoj fizičkoj aktivnosti i slično može se izgubiti 2-3 cm u obimu butina i kukova, ali to sve zavisi od osobe do osobe kao i od pređenih kilometara u toku dana i naravno pravilne ishrane.

Ako se pantalonice koriste dok se vežba, za aerobik i slične aktivnosti rezultati će verovatno biti brže vidljivi i uočljivi, preporučuje se kombinacija sa ostalim Q10 proizvodima iz Nivea asortimana. Što se tiče celulita vrlo povoljno deluju ako se svakodnevno koriste i sredstva protiv istog, razna ulja i kreme, tu pantalonice dođu više kao pomoćno sredstvo.

Povezano: Efikasni načini za borbu protiv celulita.

Nove Q10 pantalonice za oblikovanje i zatezanje tela, zahvaljujući elastinu i poliamidu trenutno oblikuju vaše telo i čine da izgleda baš onako kako želite. Mikro sitne Q10 kapsule unutar tekstila prilikom pokreta tela pucaju i oslobađaju koenzim Q10, koji popravlja čvrstinu butina, bokova i stomaka, dok bademovo ulje i aloe vera neguju kožu.Zahvaljujući novim NIVEA Q10 pantalonicama za oblikovanje i zatezanje nikad nije bilo jednostavnije da izgledate sjajno.

[adsense_inserter id=”12825″]

Kako deluju NIVEA Q10 pantalonice za oblikovanje i zatezanje tela?

Efekat zatezanja kože koji pantalonice omogućavaju, postiže se zahvaljujući posebnim materialom sa inkapsuliranim koenzimom Q10. Koenzim Q10 je prirodan sastojak koja se nalazi u svakoj ćeliji ljudskog organizma, uključujući i ćelije kože. On pomaže u procesu proizvodnje energije u ćelijama. Zahvaljujući toj energiji, ćelije postaju mnogo aktivnije.

Pantalonice se mogu pronaću u dve veličine a to su S/M i L/XL, preporučuje se da se nose tanga ili slip gaćice ispod pantalonica. Za željene rezultate trebaju se nositi 6 sati dnevno, peru se na 30 stepeni i nisu preporučljive trudnicama. Dermatološki su potvrđene da odgovaraju koži, nakon trudnoće se proporučuje upotreba i garantuje se kvalitet do 30 pranja.

Cena im je oko 1900,00 RSD, zavisi od maloprodajnog objekta, na akcijama se mogu pronaći za 1500,00 RSD.

U tesktu su korišćene informacije sa zvaničnog sajta Nivea Srbija.

Autor teksta: “NIVEA Q10 anti cellulite pantalonice za zatezanje i oblikovanje tela”, Tijana, SJZ

error: Content is protected !!