Brahmi amla ulje za kosu

By  |  0 Comments

Indijke su u celom svetu zapažene i poznate po raskošnosti i kvalitetu kose. U velikoj meri, zahvalnost za tu činjenicu duguju brahmi amla ulju, koje se u indijskoj tradiciji koristi već vekovima unazad u svrhu nege kose.

Šta je zapravo brahmi amla ulje?

Brahmi amla ulje za kosu je potpuno prirodan preparat poreklom iz Indije. Sastav ovog ulja, baziran je na ekstraktima dve različite vrste biljaka, a to su biljka brahmi, ili kako se latinski naziva “bacopa monieri” i biljka amalaki, ili kako se latinski naziva “emblica officinalis”.

Ekstrakti pomenutih biljaka, rastvoreni su u visokokvalitetnom susamovom ulju i zajedno sa njim predstavljaju idealnu kombinaciju namenjenu za negu kose.

Kako brahmi amla ulje deluje na kosu?

Ovo ulje, deluje na kosu tako što pospešuje njen rast i gustinu, ali istovremeno i čuva vitalnost i elastičnost vlasi. Konkretno, brahmi amla ulje:

matrix amla ulje

*Klik za cenu i više detalja

Kako se brahmi amla ulje koristi?

Način na koji se koristi brahmi amla ulje, veoma je jednostavan. Sve što je potrebno, jeste da 2 do 3 puta nedeljno, pre pranja kose, jednu supenu kašiku ovog ulja umasirate temeljno u koren kose. Masiranje, treba da traje najmanje 5 minuta, a nakon toga, kosu ne treba odmah prati niti ispirati, već sačekati da ulje deluje najmanje pola sata, a poželjno je i po nekoliko sati. Zato, najpraktičnije bi bilo da ukoliko možete, brahmi amla ulje utrljate u koren kose uveče, a da kosu operete i oblikujete tek ujutru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!