Nedeljni horoskop – Od 18. do 24. maja 2015.

By  |  0 Comments

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 11. do 17. maja 2015. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Ovan nedeljni horoskop

Najčešće dobrovoljno, skoro svakodnevno posežu za zelenim kiselim jabukama, šargarepom, kupusom, rotkvicama, renom i svim vrstama rotkve.

Ljubav

Možda vam se pojavi stara ljubav ili simpatija još iz tinejdžerskih dana. Ovo posebno važi za samce ovog znaka. Možda na kraju se potvrdi jedno zaista vredno prijateljstvo, ali u svakom slučaju provešćete lepe trenutke sa tom osobom. Ostali Ovnovi bi trebalo da malo ugađaju partneru. Bračni će biti zbunjeni ponašanjem supružnika. On ili ona traže samo malo više pažnje. Pokušajte da stabilizujete odnos nekim poklonom, iznenađenjem, odlaskom na njeno ili njegovo omiljeno mesto.

Posao

Merkur se vraća unazad kroz vaše polje komunikacija, pa ćete neke planove ponovo preispitivati. Tokom nedelje i Sunce će se pridružiti Merkuru u 3.polju što će pogodovati poslovnim ljudima da naprave novu strategiju na stari način ili preoblikovati stare planove u novom smeru. Posebnu korist imaju oni koji putuju ili im je posao vezan za klijantelu koja radi i živi na drugim prostorima. Ostalima će se nametati stare obaveze koje moraj pod hitno da privode kraju. U svakom slučaju raspoloženje vam je mnogo bolje nego tokom prethodne nedelje.

Novac

Mlad Mesec se dešava u vašoj drugoj kući koja je povezana sa finansijama ali i sa porodicom što će doprineti da se situacija na ovom planu znatno poboljša. Pored toga vladar 2.kuće se lepo snašla u 4.polju, polju doma porodice pa možete očekivati da se na novčanom planu stabilizujete.

Zdravlje

Jupiter dobro utiče na vaš znak pa je zdravlje dobro, s tim da Ovnovi koji već pate od određenih bolesti i imaju već utvrđenu terapiju ne bi trebali da olako shvate signale ako dođe do pogoršanja.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Može vas zanimati i:

Mesečni horoskop za maj 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!