Vaga nedeljni horoskop od 18. do 24.05.2015.

Nekoliko užina baziranih na voću dovešće njenu ishranu u red, za svaki slučaj obezbedite joj suvo grožđe i ananas, koji će uvek biti na dohvat ruke.

Ljubav

Usamljeni mogu oklevati u jednoj lepoj komunikaciji. Nisu sigurni šta žele, a kasnije se mogu kajati. Oni koji su u vezi su okupirani nekim drugim stvarima što može stvoriti revolt kod partnera. Bračni parovi se nalaze u sličnoj situaciji. Više će vam prijati da provodite vreme sa bližnjima ili na poslu nego sa životnim saputnikom.

Posao

Merkurovog hod unazad će vas staviti na preispitivanju nekih odluka od ranije. Možete biti jako staloženi a istovremeno izuzetno nervozni pri donošenju odluka. Ugledajte se na staro, promenite neke segmente i sačekajte. Ovo nije vreme za nešto novo. Nadređeni su zadovoljni vašim radom, dok vi sami niste.

Novac

Tokom ove nedelje polje finansija nije dobro postavljeno. Može čak i neki dobitak izostati, kako se priblažava kraj nedelje i Sunce uđe u znak Blizanca imate mnogo boljih šansi da budete zadovoljni. Ove dobre vibracije će se posebno odraziti tokom naredne nedelje. Imate čemu da se nadate.

Zdravlje

Ovo polje vam je dobro postavljeno, ali ipak se čuvajte prehlada, virusnih infekcija što može više da bude odraz promenjljivih vremenskih uslova.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

———————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!