Jarac nedeljni horoskop od 18. do 24.05.2015.

Slabi organi su mu kosti i zubi, zato je bitno da pojača ishranu namirnicama biljnog porekla.

Ljubav

Doživećete otpor od ljudi do kojih vam je stalo. Time vam stavljaju do znanja da vaše ponašanje nije adekvatno. Imate vremena da se preispitate i da napravit neke nove zaokrete iako morate prvo proći istom staazom unazad gledjući koje su vam bile greške. Neki od vas će biti šokirani ponašanjem osobe do koje vam je stalo. Ova nedelja nije najbolje postavljena za intimu i romansu.

Posao

Ova nedelja je doba da istražujete nove teritorije, nove načine poslovanja, nove klijente. Ipak, morate biti strpljivi da krenete u akciju jer ovo vreme nije povoljno, aa pritom imaćete određena odlaganja. Pojedini imaju kratke rokove da završe poslove, pa će se osećati isrpljeno i pod pritiskom. Neko bitan se oslanja na vas. Morate biti veoma odgovorni za posao koji ste preuzeli.

Novac

Saturn je vladar i vašeg drugog polja, polja novca, a pozicioniran je u 12.kući, a pritom ide unazad što doprinosi tome da vežbate strpljenje. Prepreke postoje, ali vi ste mnoge stvari uradili i sada strpljivo čekajte rezultate.

Zdravlje

Nalazite se u teškim situacijama pa kod vas dolazi do velikog stresa koji pak može biti uzrok zdravstvenih problema. Pokušajte da meditirate ili da negde izbacite naakupljenu nervozu. Mogući problemi sa grlom, plućima.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

———————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!