Lav nedeljni horoskop od 18. do 24.05.2015.

U ishrani mu uvek nedostaje zeleniša najrazličitijih vrsta salate, najviše zelene koju bi trebalo da jede cele godine, zatim kupusa, krastavaca i karfiola, kelja.

Ljubav

Vaš ljubavni život ne prolazi slavno tokom ove nedelje. Usamljeni imaju neke lepe šanse koje se mogu pokvariti u sekundi. Saturn iz 5.polja, polja ljubavi loše kontaktira sa Marsom pa vam se planovi na emotivnom planu kvare. I bračni i oni koji su u dužim vezama neće proći bolje. Saturn je inače retrogradan i kao takav traži rešvanje starih problema. Možda vam se prošlost vraća da bi nastavili ili da bi totalno prekinuli.

Posao

U ovom periodu dolazi do značajnih promena na ovom planu. Mlad Mesec se dešava u vašem 10.polju što će aktivirati nove početke na poslovnom planu. Mnoga profesionalna pitanja biće na ispitu. Nove tačke gledišta će vam poboljšati produktivnost. Bićete puni energije da sprovedete svoje planove, ali oprez.Merkur će zaokrenuti unazad u vašem 11.polju, polju planova, pa izbegavajte vitalne odluke kada je ovo polje pitanju, posebno ako se tiče porodice i finansija. Ovo je idealno vreme za analiziranja prošlosti, planova koji su bili. U toku nedelje Sunce ulazi u 11ci i pridružeje se Marsu i retrogradnom Merkuru što može doprineti da brzo ugledate svetlost i rešenja.

Novac

Neočekivani dobici, ali i neočekivani troškovi su mogući tokom ove sedmice. Merkur je pozicioniran u 11.polju, a vlada vašom 2.kućom, kućom novca, a s obzirom da ide unazad treba biti jako oprezan kada su investicije, planovi i troškovi u pitanju.

Zdravlje

Mogući su problemi sa grlom, visokim krvnim pritiskom. Ne treba shvatiti neozbiljno loše signale na ovom planu.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

———————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!