Rak nedeljni horoskop od 18. do 24.05.2015.

Vole sve vrste poslastica pa se raduju gostima za koje pripremaju raznovrsne torte i kolače.

Ljubav

U ovoj sedmici se dešavaju neke lepe promene s obzirom da će Mlad Mesec u Biku lepo gledati vaš znak. Vladar 5.kuće (Mars), kuće ljubavi, strasti se našao u vašeoj 12.kući pa ćete biti zainteresovani za intimne i erotske susrete. Samci će uglavnom uživati u ovakvim vezama, a kod nekih Rakova bujaće tajne veze. Neki će biti zainteresovani za dugoročne veze sa onima sa kojima se najbolje slažu u „krevetu“. Bračni imaju problema. Potrebno je da ih brzo saniraju ako žele da i dalje ostanu zajedno.

Posao

Na ovom planu imate pritisak Saturna koji se čvrsto drži u vašoj 6.kući, kući posla pritom praveći loše aspekte sa Marsom koji je u 12.polju. Skriveno je opasno. Neprijatelji mogu da budu prisutni blizu vas, a da ih vi ne vidite. Jupiter će donositi prilike za zaradom, što ne treba zanemariti, ali polako prelazite prepreke koje vam nameće Saturn.

Novac

Budite oprezni na ovom planu jer će Merkur zaokrenuti unazad u polju koje iz vas. Možda su nečiji planovi drugačiji kada je novac u pitanju. Oprezno sa finansijama. Uzdžite se od nepotrebnih troškova. Odložite za neko drugo vreme bilo kakve odluke kada su finansije u pitanju.

Zdravlje

Sunce i Mars sa jedne strane a sa druge Saturn kroz ose 12/6 što nije dobro za vaše zdravlje. Na bilo kakav loš znak hitno se konsultujte sa lekarom. Držite se utvrđenom lekarskog saveta ako sebi želite dobro.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

———————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!