Škorpija nedeljni horoskop od 18. do 24.05.2015.

Od voća im se preporučuju maline, kupine i grožđe, a od povrća sve kisele salate (turšija). I, najvažnije – redovna ishrana na koju oni konstantno zaboravljaju.

Ljubav

Bračni imaju poteškoća da uspostave harmoniju. Mnogi od vas imaju tajne veze gde će se osećati prijatnije nego u braku. Vodite računa šta obećavate sada ako niste sigurni da li želite da se razvedete ili ne. Samci će imati interesantne erotske susrete. Zanimljiva nedelja na tom planu za njih.

Posao

Tokom ove nedelje se dešavaj bitne promene zvezdanih konfiguracija. Mlad Mesec se uzdiže (egzaltiran je u Biku), Merkur zaokreće unazad u znaku Blizanca u 8.polja pa biste trebali biti jako oprrezni pri potpisivanju ugovora. Takođe se uzdržite od odluka kada su finansije i ulaganja u pitanju.

Južni Mesečev čvor je postavljen u vašem polju posla (6.kuća) tako da sve ovo pojačava opreznost, ali ne na duže staze jer su izlazi i te kako mogući. Naći ćete ih kada budete povoljno iskoristili energiju Marsa i retrogradnog Merkura, a to podrazumeva akcije koje su različite od onih iz prošlosti. S obzirom da će se Sunce pridružiti Merkuru i Marsu pri kraju nedelje ne bi bilo loše da negde odete i odmorite. Možete i sa porodicom. Potrebno vam je da odagnete lođe vibracije.

Novac

Može se desiti da vas troškovi u kući „raznesu“ n aovom planu. Neki novac je zamrznut i teško ćete ga dobiti tokom ove sedmice.

Zdravlje

Mogući su problemi sa stomakom, zubobolja, problemi sa grlom i groznicom.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

———————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!