Blizanci nedeljni horoskop od 18. do 24.05.2015.

Posebno bi trebalo da izbegavaju pušenje i boravak u zadimljenim prostorijama uopšte, a preporučuju im se mlečni proizvodi.

Ljubav

Mlad Mesec se dešava u znaku svoje egzaltacije (Bik) ali u vašem 12.polju, a Merkur pravi zaokret u vašem znaku (retrogrdan) što će vam mnogo usporiti ritam i delanja na mnogim poljima tražeći pre svega da sve što je staro se preispita i odbaci i krene nekim drugim stazama. Lični plan je dosta na udaru. Morate biti jasni šta u stvari želite u ljubavi. Preispitajte svoja osećanja, misli, a odluke neka budu u sklopu toga. Preko 4.kuće se dešava jak i težak uticaj Mara i Saturna što može dovesti da se završe neke nezavršene stvari na porodičnom planu i planu kuće. Neka vam to bude na vrhu liste prioriteta.

Posao

U ovoj nedelji vam je potrebno mnogo strpljenja kada je poslovni plan u pitanju. Mnogi poslovi će se obavljati rutinski, a vi nećete moći da se pomaknete napred. Sunce će sredinom nedelje ući u vaš znak, ali njegova snaga dolazi do izražaja tek narededne sedmice. Zato se pripremite za neke akcije, ali koji moraju da budu u sklopu već nekih postojećih, s tim da ćete već i tokom ove nedelje morati da rešavate neke stare probleme koji su izašli na površinu (Merkur retrogrdan u vašem znaku).

Novac

Na ovom planu treba da budete izuzetno oprezni. Biće troškova ili bolje reći stići će vas stari računi, kazne, dugovi. Takođe se preporučuje oprez pri pozajmici bilo da vi pozajmljujete ili tražite pozajmicu.

Zdravlje

Imunološki sistem vam je padu. Mogući su problemi sa grlom, generalno sa respiratornim sistemom.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

———————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!