Vodolija nedeljni horoskop od 18. do 24.05.2015.

Primarne su namirnice koje daju energiju i to soja, pasulj i sočivo, grašak i jela sa integralnim žitaricama a od voća mango, papaja, ananas i banane, kivi i narandže, suve smokve i urme.

Ljubav

Ova nedelja na emotivnom plan nosi dvojnu energiju. U početku će biti čekanje, da bi već kraj nedelje doneo susrete i emocije koje su bile prisutne ali koje se nisu mogle realizovati lako. Sa bračnim partnerom ćete neke stvari definisati i osetićete olakšanje na tom planu. Oni koji su u dužoj vezi će imati slične relacije sa partnerom. Kraj nedelje najavljuje neke bolje dane. Radujte se!

Posao

Morate da menjate posao ili strategiju da biste napredovali i bili zadovoljni poslom i finansijama. Nekima će biti poverena šansa i odgovornost što će doprineti da se lepo osećate u celoj toj priči. Novine su ispred vas, ali morate da se naoružate sa još malo strpljenja. Imaćete podršku nadređenih ili prijatelja kada je ovaj plan u pitanju.

Novac

Tokom ove nedelje vas očekuje značajan dobitak. U tome može da vam pomogne prijatelj. Pazite da vraćate na vreme ratu za kredit u slučaju da ga imate.

Zdravlje

Pratite signale koje vam šalje telo. Moguće su virusne infekcije i problemi sa stomakom. Povedite računa u saobraćaju.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

———————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!