Devica nedeljni horoskop od 18. do 24.05.2015.

Devica se hrani nekoliko puta dnevno, manjim porcijama. Ima osetljiv sistem za varenje pa bi trebala da izbegava jako začinjenu hranu, žestoka pića i obilne obroke.

Ljubav

Na početku nedelje možete biti izuzetnog dobrog raspoloženja. Mlad Mesec koji najavljuje ovu nedelju biće pozicioniran u vašem 9.polju u dobrom kontaktu sa Venerom i sa Fortunom što će doprineti dobro raspoloženje. Kako Mesec sredinom nedelje menja svoj znak i prelazi u znak Blizanca i ulazi u 10.polje u opoziciji sa Saturnom koji se nalazi u vašem 4.polju,polju kuće doma, ali i temelja našeg dolazi do jakog pada raspoloženja kod vas. Porodični problemi mogu postati jako vidljivi tih dana. Osetićete na mnogim planovima zatišje, prepreke koje se dešavaju kao po šablonu.Ne budite vezani za prošlost i zbunjeni što ona pokušava da vam se vrati.Ako se sve dešava na nov način, probajte, ali budite oprezni.

Posao

Vladar vašeg znaka – Merkur zaokreće svoj hod unazad i samim tim daje vam na znanje da preispitate svoje odluke od ranije na ovom planu. Biće poteškoća u saradnji.Mogući su nesporazumi i kašnjenja, ali to vas ne treba omesti u nastojanju da sredite ovaj plan što bolje možete.

Novac

Biće priliva, ali vi morate da ograničite troškove na ovom planu. Oprez pri novim poslovima i investicijama.

Zdravlje

Loš uticaj Saturna na vladara vašeg znaka Merkura koji će se naći u istom znaku sa Marsom i Suncem može prouzrokovati u drugoj polovini nedelje tešku situaciju na zdravstvenom planu. Budite oprezni.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

———————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!