Ribe nedeljni horoskop od 18. do 24.05.2015.

Ribe obožavaju da uživaju u tortama, ali bi se trebalo da budu umerenije i da se preusmere na voće: voćne salate od banana, ananasa i kivija sa dodatkom suvog voća i oraha.

Ljubav

Pozicija Venere jako dobro utiče na vas i vaša dešavanja na emotivnom planu. Bićete u zanosu i romantično raspoloženi. Ovo posebno važi za usamljene koji mogu naći tokom ove nedelje adekvatnu osobu za sebe. Moguće da će i neko ko vam se već izvesno vreme sviđa provesti divne trenutke sa vama. Bračni ipak nastavljaju sa svojim problemima, koji se mogu još i povećati. Morate biti strpljivi i prilagoditi se trenutnoj situaciji. Nije vreme za preseke ako ih želite, a ako želite da poboljšate odnos nećete imati podršku partnera.

Posao

Ako imate saradnjuu sa firmama u inostranstvu budite jako oprezni. Pokušajte da ispoštujete rokove na ovom planu. Nemojte se dati isprovocirati od nekih kolega. Nije nedelja povoljna za potpisivanje ugovora. Nezaposlenima samo vesti, ali moraće da čekaju neke bolje dane.

Novac

Vladar druge kuće Mars se našao u 10.polju u opoziciji sa Saturnom što će doneti dodatne troškove. Morate da menjate planove. Uzdržite se nekih naglih zaokreta na ovom planu. Južni Mesečev čvor pozicioniran u ovom polju upozorava da nije vreme za neke veće odluke još uvek.

Zdravlje

Izbegavajte stresne situacije. Problemi sa grlom, zuboboljom, stomakom.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

———————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!