Brow Lamination – alternativa microblading-u za pune prirodne obrve!

brow lamination

Potraga za punim, prirodnim i začešljanim obrvama je konstantna, posebno za one dame koje ne mogu da pohvale darom prirode. Tretmani koji obećavaju ovakve obrve su bezbrojni, a jedan od najnovijih je “brow lamination” – laminacija obrva, koja daje veoma prirodan, paperjast izgled obrva, a menja klasičan microblading tretman!

Najpoželjnije obrve trenutno su one prirodne, guste, začešljane ka gore, sa paperjastim efektom, kao iz editorijala i modnih časopisa. Ovakve obrve je nažalost teško postići trajnom šmikom, a da efekat ne bude veštački. Zato je u Rusiji nastala alternativa microblading-u, koja omogućava baš ovakve, “editorial” obrve, začešljane ka gore. Upoznajte “brow lamination” – najnoviji tretman obrva!

Šta je brow lamination?

Tehnika “brow lamination” tretmana, nastala je u Rusiji, a odatle se proširila po celom svetu, i podrzumeva lifting i bojenje obrva hipoalergenim serumom – dlačicu po dlačicu. Ovim se postiže finiš sličan microblading-u, ali ne uključuje sečiva niti zarastanje.

“Brow lamination” je proces restrukturisanja dlačica obrva kako bi ostale u željenom obliku. Ovo je savršen tretman za one čije dlačice štrče, rastu u svim pravcima, za one koji imaju rupice u obrvi, i za one koji žele sređen, raščešljan izgled.

Zamislite “brow lamination” kao mini val za obrve!

Kako izgleda tretman “brow lamination”?

Ovaj tretman obećava prirodne, “I woke up like this” obrve. Obučeni estetičar/kozmetičar će naneti dva različita rastvora na obrve, koji obrvama rade ono što “lash lift” radi trepavicama. Prvi rastvor za “lifting” se četkicom nanose na obrve i potom raščešljava, kako bi dlačice omekšale i bile podložnije oblikovanju. On se ostavlja 20 minuta na obrvama.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели MAKEUP BY HW | SOUTH WALES (@makeupbyhw) дана

Sledeći korak je da se obrve raščešljaju u željeni položaj i potom se nanosi rastvor za “laminaciju”, koji će držati dlačice na mestu i koji će obojiti dlačice.

Povezano: Japansko iscrtavanje obrva je prošlost – upoznajte “microfeathering”!

Rezultati i efekti

“Brow Lamination” je sjajna alternativa microblading-u, koji može biti bolan i radi se na koži, a ne na dlačicama. Umesto toga, laminacija daje boju i definiciju obrvama, bez neželjenih efekata, kao što je vreme zarastanja.

Rezultati su neverovatni: vaše obrve deluju kao prave, prirodne obrve, pune i gušće, jer je svaka dlačica zadebljana i punija. Imaju sjajan oblik i gustinu, delujući potpuno prirodno.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели BROWS|LASHES|SPRAYTAN|MAKEUP (@house_of_brows_sydney) дана

Trajnost tretmana i održavanje

Efekat “Brow Lamination” tretmana traje mesec dana, a uputstva sa kojima izađete iz salona jesu da ne smete kvasiti obrve prva 24 sata posle tretmana, i da morate da ih iščešljate svako jutro uz pomoć spoolie četkice (slična onoj za maskaru).

Za koga je “brow lamination”?

Ovo je najbolji tretman ako imate dugačke dlačice koje lako štrče,dlačice koje su neposlušne, a želite sređen, ispoliran, začešljan izgled obrva. Tako će svaka dlaki bit iba svom mestu, dajući perfekat izgled. Zamislite ga kao keratinski tretman za vaše obrve!

Ako imate kratke, retke i obrve sa puno “ćelavih” mesta, ovaj tretman nije najbolji za vaš tip obrva.

Pročitajte još i: U čemu je razlika – microblading vs. tattoo vs. puder obrve?

error: Content is protected !!