Vamp look: 5 načina da kako da se našminkate crnom senkom za oči

crna senka za oči

Od male crne haljine, pa sve to “winged” crnog ajlajnera, sa sigurnošću se može reći da je crna jedna od bezvremenih i najsigurnijih boja u beauty svetu. Sa pojavom crnog ruža za usne, nije ni čudo da je “black” make-up u porastu interesovanja. Zapravo, crna senka za oči pokazala se kao #musthave, sudeći po društvenim mrežama i beauty guruima. Ako biste želeli da ispratite trend crne senke za oči, donosimo vam 5 načina kako da se našminkate, koristeći baš ovu nijansu!

Pet make-up ideja sa crnom senkom za oči

Look #1: Crna preko celog kapka

Ako ste spremni da budete odvažni, savetujemo vam da isprobajte “all-over-lid” crnu senku. Jednostavno, dobro priprmite kapak i nanesite crnu senku za oči preko celog kapka. Potom uz pomoć mekane pufnaste četkice izblendajte ivice. To je to! Pošto je ovaj look dovoljno jak sam po sebi, neka ostatak šminke bude diskretan – crni ajlajner i nude ruž.

Look #2: Matte crna senka

Hajde da popričamo o finišima senki za oči. Ina nešto posebno u crnoj mat senki za oči. Ako želite da vaša šminka privuče pažnju, posebno imajući u vidu prethodni make-up look, neka to bude mat crna senka. Sa njom ne možete pogrešiti, a ne privlači pažnju toliko kao šljokice.

Povezano: 7 načina da nanesete senku za oči za baš svaku priliku!

Look #3: Crna u pregibu kapka

Ako niste spremni za all-black izgeld, potpuno vas razumemo. Ne brinite, crna senka se može koristiti i kao boja za definiciju pregiba kapka za podjednako privlačan izgled. Dakle, za početak, odaberite paletu senki koja sadrži i crnu boju. Nanesite drugu najsvetliju nijansu na kapak i potom drugu najtamniju nijansu u pregib. Produbite izgled tako što ćete dodati malo crne senke u spoljašnji V deo oka.

Završite izgled šimer bež senkom koju ćete naneti u unutrašnji ugao oka. Crni ajlajner, i crna maskara za volumen su sve što vam treba!

Look #4: Crna svetlucava senka

Ako niste #matte devojka, onda je crna šimerasta senka izbor za vas. Idealan za večernji izlazak, može se koristiti za rekreiranje bilo kog look-a sa naše lice. Odaberite puterastu, pigmentovanu formulu, punu srebrnkastih šljokica.

Povezano: Nikad brži “smokey eyes” – VIDEO

Look #5: Crna senka na donjem kapku

Trend nošenja senke na donjem kapku je postao vrlo popularan. Bilo koji dnevni ili večernji look, začinite sa malo vamp note, uz pomoć crne senke za oči. Umočite četkicu us senku, i razvucite je duž linije donjih trepavica. Potom uz pomoć male blending četkice razmrljajte boju i izblendajte je, za savršeni “smokey eye” efekat. Neka vaši kapci budu u neutralnoj boji, dok će se crna ispod donjeg kapka, istaći za sebe.

Pročitajte još i: “Uradi sama” – crna senka za oči

error: Content is protected !!