Dupli ajlajner – novi make-up trend za zavodljiv pogled

dupli ajlajner

Ajlajner na očima sa dugim krilcem na kraju je izgled koji obožavamo! Istina, za njega morate imati mirnu ruku, zato je od ključne važnosti da vežbate! Pošto je ovo bezvremen trend, uvek se možete vratiti njemu. Kako bi začinili izgled starog dobrog ajlajnera, make-up artisti širom sveta su učinili popularnim tzv. “dupli ajlajner”! U nastavku saznajte sve o ovom make-up trendu!

Trend duplog ajlajnera na očima

Iako je crni ajlajner stara dobra klasika, kako ide lepše vreme, odvažite se na eksperimentisanje sa neon zelenim, žutim i pink tonovima! Ako niste dovoljno hrabre da ponesete ajlajner boje limete na očima – jednostavno ga ukombinujte sa klasičnim crnim i to na način duplog ajlajnera.

Ovaj trend je započeo sa klasičnim crnim ajlajnerom koji je uokviren jarkom bojom. Ponekad ga prati celom dužinom linije, a nekada samo na jednom delu. U svakom slučaju – ovaj make-up look izgleda vrlo upečatljivo!

Dupli ajlajner – step by step

#1: Pustite da se crni ajlajner osuši

Ako krenete da nanosite ajlajner u drugoj boji tik pored sveže nanetog crnog, razmrljaćete oba. Zato dopustite da se crni ajlajner dobro osuši i onda nastavite sa crtanjem sledećeg.

Povezano: Otkrivamo 10 tajni žena sa savršenim ajlajnerom

#2: Isprobajte ajlajner šablone

Ajlajner šabloni su zgodni alati koji vam pomažu da precizno iscrtate ajlajner – jednostavno ih zalepiote i potom iscrtate duž njih preciznu liniju.

#3: Koristite boje koje već imate

Ako želite da isprobate novi trend bez kupovine tečnih ajlajnera u bojama – probajte da jednostavno koristite proizvode u boji koje već imate! Tečne ili kremaste senke, tečni ruževi i druge teksture će kliziti niz kapak poput ajlajnera! Nanesite ih samo tankom četkicom za ajlajner.

#4: Ne mora da bude neon

Dok su jarke boje s jedne strane dosta upečatljive, nanošenje nečeg mnogo suptilnijeg poput rose-gold boje, ljubičaste ili metalik srebrne može biti pojednako lepo.

Povezano: Flomaster, gel ili tuš – koja vrsta ajlajnera je najbolja za vas?

U nastavku pogledajte našu selekciju najlepših primera duplog ajlajnera!

Pročitajte još i: Hit make-up trend za ovo proleće – cvetni ajlajner

error: Content is protected !!