Kako da pravilno nanesete tuš poput Bobbi Brown!

Ravna, ujednačena linija tušem ( olovka, ajlajner, senka ) jedan je od malih makeup zadataka koji ne polazi svima za rukom. U ovom step by step foto tutorijalu pokazaćemo vam kako da ga jednostavno nanesete.

Proslavljena i veoma poznata šminkerka Bobbi Brown, često ističe kako su: “Olovke i tuševi stvoreni sa ciljem isticanja očiju“, zbog čega bi, ako još uvek niste, svakako trebalo da napravite mesta za njih u svom neseseru.

Tajna Bobbi Brown nanošenja tuša

Savete koje nesebično deli putem knjiga, blogova i vlastite internet stranice, Bobbi prilagođava potrebama stvarnih žena, a u svaki od njih utkan je jedinstveni moto kojeg se i sama drži: “Tajna lepote je jednostavna – budite ono što jeste!”.

Kad je o tuševima reč, poznato je da se najbolji rezultati postižu prilikom obrubljivanja gornjeg kapka, duž linije trepavica i to na način da liniju tušem postupno podebljavate, od unutrašnjeg prema spoljašnjem uglu oka.

Pravilo važi za sve vrste tuševa; u gelu, tečne ili manje poznate “cake” tuševe u formi senke za čiju aplikaciju je prethodno potrebno navlažiti četkicu. Sledi foto-tutorijal sa potpisom Bobbi Brown – naučite kako na najlakši način vizuelno poboljšati oblik oka:

Step by step nanošenje tuša

1. Započnite sa obrubljivanjem oka otprilike po sredini linije trepavica i povlačite četkicu prema spoljašnjem uglu oka. Nežno podignite kapak kako bi prišli bliže oku.

2. Popunite liniju gde je potrebno, laganim i kratkim pokretima četkice.

3. Produžite liniju od sredine kapka prema unutrašnjem uglu oka.

4. Po završetku nanošenja tuša na jednom, vidi se značajna razlika u odnosu na drugo oko:

5. Ponovite postupak i na drugom oku.

6. Gotovo!

Autor teksta “Kako pravilno naneti tuš poput Bobbi Brown!” – Bojana Savić – Professional Make Up Artist

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!