“Lip Bloss” je hibrid balzama i sjaja za usne i biće omiljeni proizvod za usne ovog proleća!

lip bloss
Instagram/Printscreen

Ko ne voli beauty hibride? U ovom slučaju, najnoviji hibrid sjaja i balzam za usne (lip gloss  + lip balm) se naziva “lip bloss” i trenutno osvaja društvene mreže i platforme, poput Tik Tok-a i Instagrama. Prilično je očisto zašto su toliko popularni – spajaju prirodni nanos boje sa suptilnim sjajnim finišem koji čine usne staklastim i ukusnim.

“Lip Bloss” – zašto je tako popularan?

Najpre – lako se nanose, tako da vam ogledalo neće biti potrebno. Svako ih može nositi, i na svakome će izgledati odlično, bilo da nosite no-make-up-look ili full glamuroznu šminku. Ovaj novi format proizvoda za usne nuti nove teksture, pa čak i “plumping” efekat za punoću usana.

Osim toga, “lip bloss” proizvodi štede vreme, jer ne morate slojevito nanositi dva različita proizvoda, i možete se osećati samopouzdano, jer će vaše usne biti hidrirane i zdrave tokom dana. “Lip Bloss” možete nositi bilo kada i bilo gde.

Povezano: 5 neobičnih načina da počnete da nosite prozirne sjajeve za usne

View this post on Instagram

A post shared by LAWLESS (@lawless)

Formula “lip bloss”-a

Osim što ovaj tip proizvoda izgleda prelepo, može biti izuzetno hranljiv i negujuć za usne. Kako biste iskoristili maksimum iz ovog proizvoda, pronađite onaj sa pravim sastojcima, koji nude sve benefite za negu usana. Neki proizvodi sadrže ekstrakte voća, ulje, vitamin C, vitamin E itd. Na taj način dobiećte glatke i sočne, voćne usne!

Kako se nanosi “lip bloss”?

Pošto kod ovog tipa proizvoda, pigmenti nisu tako intenzivni, kao što je to slučaj sa ruževima, “lip bloss” je mnogo više fleksibilan i “oprašta” greške. Ipak, najbolje je da nađete nijansu koja odgovara vašem tenu. Držite se tonova koji se slažu sa vašim podtonom kože. To znači da ako imate maslinasti ili žuti podton kože, birajte “lip bloss” u toplijim tonovima. Ako imate pak, ružičaste tonove kože, birajte one hladnijih nijansi.

@lunalexxxx legit can’t get enough of @tartecosmetics maracuja juicy lip in “peachy beige” #beautytok #lipplumper ♬ original sound – Jeremy Shane

Nanesite ih direkto na čiste, suve usne. Najbolje od svega je što ne morate da previše razmišljate, niti da budete pažljivi, kada nanosite “lip bloss”. Možete ga naneti i preko omiljenog ruža, za dodatnu hidrataciju i upečatljiv efekat usana. Kako bi vaš “lip bloss” trajao duže – nanesite olovku za usne, kako bi imao za šta da se “zakači”. Ovo će ujedno sprečiti i njegovo razlivanje van usana.

Da li ste već zapazili ovaj tip proizvoda za usne u drogerijama?

Pročitajte još i: 7 razloga da ponovo počnete da nosite sjajeve za usne

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!