Najnoviji bizarni trend šminkanja: Pom-pom make-up

pom-pom

Pom-pom raznobojne kuglice su još prošle sezone zaposele sandale, tašne, minđuše, bluze i nakit. Ove sezone ih možemo videti na delu i u make-up svetu, verovali ili ne! Naime, svetski make-up artisti su kreirali “pom-pom make-up”. Ove kuglice se lepe na lice i dodaju zabavnu i veselu notu svakom make-up look-u. Iako se ovaj trend čini kao krajnje bizaran, moramo priznati da je šaren i raznobojan!

Make-up artisti na Instagramu su očigledni inspiraciju dobii gledajući odeću, obuću i nakit dekorisan pom-pom kuglicama. Na njihovim profilima možemo videti različite upotrebe pom-pom kuglica: kao lip-art, oko očiju, po celom licu, a čak i u svrhe konturisanja.

Pom-poms multicolored background

Ove šarene kuglice se mogu nabaviti u svakoj “uradi sam” prodavnici, a lako ih možete fiksirati na lice uz pomoć lepka za trepavice, koji nije štetan za kožu. Pom-pom kuglice su sjajna ideja da začinite festivalski make-up, šminku za neki maskenbal ili žurku. Rezultat koji daju su upečatljivi look-ovi, a možete se beskonačno igrati uz različite boje i veličina loptica.

Ako vam preostane pom-pom kuglica, mislimo da je ipak bolje da njima ukrasite tašnu ili sandale, a da se držite dobre stare šminke za šminkanje.

Povezano: Da li biste ih nosili? 4 neobična trenda za obrve

Evo kako pom-pom šminka izgleda na celom licu, prema inspiraciji make-up artista:

Credit: @MARLY

Pom-pom kuglice su iskoristili i za zanimljiv lip-art.

Credit: @Grace McQuillan

Pom-pom su neki šminkeri iskoristili i za šminku na očima:

Credit: @Daria Doberstajn

Credit: @Courtney Long

Pročitajte još i: Najluđi beauty trendovi sa Instagrama! Nećete verovati!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!