Selena Gomez je otkrila svoj trik sa maskarom na Tik-Toku, a fanovi su ostali oduševljeni!

selena gomez trik maskara
Tik Tok/Printscreen

Selena Gomez je na svom Tik-Tok nalogu postovala video u kojem otkriva svoj trik sa maskarom, koji će vam zaista promeniti život! U ovom videu, u kojem koristi proizvode svoje kompanije “Rare Beauty”, Selena pokazuje brzinsku rutinu jednostavne šminke, u kojoj koristi pincetu i maskaru! Ako smo vas zaintrigirali, nastavite da čitate!

Selena Gomez kao make-up influenser

Poznata holivudska glumica, miljenica najmlađe populacije, Selena Gomez je poznata i kao make-up guru: nedavmo je lansirala svoju liniju šminke “Rare Beauty” i vinula se i u komercijalne vode. Zato redovno postuje Tik-Tok videe, u kojima deli svoju rutinu šminkanja, demonstrira svoje proizvode, ali i otkriva make-up trikove.

Povezano: Zašto vam uvijač za trepavice “ne radi” – 8 grešaka koje sigurno pravite!

Trik sa maskarom

U ovom triku sa maskarom, glumica oblaže vrhove pincete maskarom, a potom, nežno stiska dlačice donjih trepavica u snopove, čime dobija “doll-lash” efekat. To je to – jednostavno, ali efekno, a fanovi su blago rečeno – postali opsednuti ovim trikom. Komentari su bili sledeći: “Čekaj, šta? Ovaj trk sa pincetom je sve!”; drugi fan je napisao: “Upravo si mi promemila način na koji šminkam trepavice za do kraja života”, a treći je napisao: “Ne mogu da verujem šta obična pinceta u kombinaciji sa maskarom može učiniti“. Hashtag #selenagomezmascarahack je dostigao 43.300 pregleda na Tik-Toku otkad ga je ona objavila.

@selenagomez @rarebeauty ♬ Crazy – Patsy Cline

Mnogi beauty gurui i influenseri i na Instagramu testiraju ovaj trik i možemo reći iz ličnog iskustva da zaista “radi” posao! Isprobajte i vi!

Pročitajte još i: 8 trikova sa maskarom koji će vas oduševiti

error: Content is protected !!