Zdrava “domaća” koka-kola od samo 2 sastojka: Isprobajte recept sa Tik-Toka!

zdrava koka kola

TikTok je postao izvor hiljada zanimljivih trikova, saveta i neotkrivenih recepata. U tom moru saveta, u borbi za milionske preglede, Internet je ostao podeljen nad jednim trikom, a to je recept za zdravu “domaću” verziju popularne Koka-Kole. Ovaj recept se sastoji od kisele vode sa ukusom limuna (ili limete) i pogodite čega – balzamiko sirćeta! Korisnici koji su isprobali ovaj recept kunu se da je ukus veoma sličan originalnoj koli, a recept sledi u nastavku!

Zdrava Koka-Kpla: da ili ne?

Trend je započeo kada je TikTok kreatorka @mandyvjones postovala video o tome kako njena instruktorka pilatesa mućka skoro svakodnevno zdraviju verziju koka-kole. U ovom video, ona kombinuje balzamiko sirće sa kiselom vodom sa ukusom guave, iako kaže da možete koristiti bilo koju aromu kisele vode. Ovaj video joj je doneo milione pregleda, i naravo, iznedrio stotine odgovara, od strane drugih Tik-Tokera.

@mandyvjones @LaCroix Sparkling Water ♬ original sound – Amanda Jones

Recept ide ovako:

Poznata TV kuvarica, Lilly Higgins je postovala svoj Instagram recept za ovaj zdravi napitak, a još mnogo verzija možete naći pod hashtagom #HealthyCoke ili #BalsamicSoda.

Povezano: Crna limunada – efikasni napitak za prolećni detox organizma

zdrava koka kola

Napunite čašu kockicama leda i napunite čašu gaziranom vodom sa ukusom limete ili limuna. Potom, dodajte malo balzamiko sirćeta, ali pazite da ne preterate – previše sirćeta će napitak učiniti kiselim, a ne osvežavajućim. Birajte citrusnu kiselu vodu za najbolji ukus. Dobro promešajte sve, ukasite kriškom limuna i servirajte ohlađeno!

Da li ćete napraviti ovaj napitak?

Pročitajte još i: 7 osvežavajućih napitaka koje treba piti posle fizičke aktivnosti

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!