Sjajevi za usne su ponovo u trendu: 5 predloga za 2019. godinu

Zaboravite na guste i masne sjajeve iz devedesetih: sjajevi za usne nove generacije su lagani, daju neverovatan sjaj, puni su decentnih šljokica i deluju veoma chic! Nekada omiljeni make-up komad, tokom ere mat usana je postao omražen, da bi se nedavno vratio u centar svih make-up zbivanja! Zato ove sezone morate nabavite barem jedan, a mi vam predlažemo ovih 5 lip gloss trendova!

Super mat, dugotrajni karmini su passe – era sjajnih usana se vratila, a ako pogledate oko sebe, sjaj i šljokice su svuda oko nas! Generacija milenijalaca nosi sjajnu odeću punu šljokica, tako da se ovaj trend zaludeo i makeup artiste. Otud “odumiranje” trenda mat usana i povratak sjajnih, sočnih i blistavih!

Sjaj za usne: 5 HOT trendova

#1: Holo sjaj za usne

Trend holografskih boja se od garderobe preselio i na usne: iridescentni, šimerasti sjaj stvara magičan efekat morske sirena sa pigmentima koji prelamaju svetlost u različitim bojama. Mogu se koristiti i kao lip topperi, preko vašeg omiljenog karmina.

Printscreen: Instagram:@daryna_barykina
Printscreen: Instagram:@daryna_barykina

#2: Zlatni sjaj za usne

Nije zlato sve što sija, ali kada je reč o sjajvima za usne – to je istina! Zlatni sjajevi puni šljokica su veoma popularni i najavljeni kao trend za ovu godinu, zato nabavite barem jedan! Sjajno se uklapa i sa neutralnom i sa jačom šminkom. Ipak, zbog svoje upečatljivosti, čuvajte ga ipak za večernje prilike.

Naš predlog je fenomenalni City Color sjaj za usne sa uljem argana u zlatnoj boji Trailblazer.

Printscreen: Instagram@onlinemakeupacademy
Printscreen: [email protected]

#3: Tretmanski sjaj za usne

Najprodavaniji sjajevi prošle godine na globalnom tržištu bili su tretmanski sjajevi. To su oni koji sadrže i neku formu tretmana za usne, poput vitamina i supstanci za hidrataciju. Često sadrže i ulja i hidratantne serume koji neguju vaše usne, a uz to daju prelepi sjaj i nagoveštaj boje.

Naša preporuka je Eveline sjaj za usne koji povećava usne, i dodaje im prirodni volumen.

Povezano: Prirodni preparati za povećanje volumena usana

Printscreen: Instagram@marie.makeupp
Printscreen: [email protected]

#4: Lip topperi

Lip topperi su posebna kategorija sjajeva za usne, koji su nastali sa idejom da se nose preko karmina da bi mu dali posebnu dimenziju i šljokice. Naravno, vi ih uvek možete nositi i same. Često su providne baze ili bledo roze, a prepuni su suptilnih šljokica koje se prelamaju u mnogo boja, dajući notu luksuza vašim usnama! Baš ovakve sjajeve izbacuju kozmetičke kuće, jer su veliki hit!

Printscreen: Instagram@dazziewilliams
Printscreen: [email protected]

#5: Metalik sjaj za usne

Trendu metalik karmina i lakova za nokte se pridružuju i sjajevi – sočne nijanse sa metalik finišem, daju multidimenzionalni efekat usnama. Ovi sjajevi postoje u mnogo nijansi, a jedna od najlepših je metalik rose gold boja kosa pristaju svetlom tenu i plavušama.

Printscreen:@manhattancosmetics
Printscreen:@manhattancosmetics

Pročitajte još i: 3 make-up trenda koje možete postići tečnim karminom

error: Content is protected !!