Lažna “nadogradnja” trepavica: Isprobajte ovaj trik sa vatom!

trepavice trik sa vatom

Ako želite duže i gušće trepavice, jedini put do ovog efekta jesu nadogradnja ili veštačke trepavice. Ali – ubedićemo vas da to nije slučaj! Uz pomoć pamučne vate, vaše omiljene maskare i spoolie četkicu, možete napraviti efekat lažne nadogradnje trepavica! U nastavku sledi step by step i video tutorial!

Tutorial za lažnu nadogradnju trepavica

Čuveni beauty guru, Huda Kattan otkriva najefikasniji trik za instant duge trepavice! Trebaće vam samo:

  • Maskara
  • Spoolie četkica (poput one od maskare)
  • Pamučna vata

Korak 1: Obložite trepavice masakrom. Nakon toga, uzmite čistu spoolie četkicu i provucite je kroz vatu ili lopticu od vate, dok cela četkica ne bude bila prekrivena. Potrudite se da vata bude rastresito postavljena na četkicu, kako bi se lako prenela na trepavice, u narednom koraku.

trepavice trik sa vatom
Youtube/Prinstcreen

Korak 2: Lagano raščešljajte trepavice uz pomoć spoolie četkice, na kojoj se nalaze vlakna vate, kao da nanosite maskaru. Nov sloj vate “zaključajte” još jednim slojem maskare. Ponovite ovaj korak nekoliko puta kako biste trepavice učinili još dramatičnijim. Ona predlaže da stavite još jedan sloj vate, dok vam je maskara vlažna, kako bi se pamuk još bolje zakačio za trepavice.

trepavice trik sa vatom
Youtube/Prinstcreen

I to je to – vaše trepavice su primetno duže! Ko bi rekao?

trepavice trik sa vatom
Youtube/Prinstcreen

Video-tutorijal za ovaj look pogledajte u VIDEU:

Pročitajte još i: Isprobajte “koktel” tehniku nanošenja maskare kao sa reklame!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!