Jednostavan i dramatičan trik koji će promeniti vaše obrve!

By  |  0 Comments

Obrve su definitivno u centru pažnje proteklih nekoliko godina – gotovo nijedna žena ne nosi kompletno prirodne obrve, jer uvek može bolje! One uokviruju lice i stvaraju harmoniju i balans. Zato svaka od nas ima poneki trik u rukavu kako da svoje obrve učini još lepšim! Danas vam otkrivamo jedan trik koji sigurno niste znale, a čini veliku razliku za izgled lica!

Obrve u centru pažnje

Da li ste znale da, ako samo malo približite obrve nekoliko milimetara, to može učiniti veliku razliku za kompletan izgled lica? Neke od vas to možda i čine, popunjavajući obrve na samom početku, ali retko se ovaj trik pominje. Uvek se fokusiramo na oblik obrve, njen luk i kraj, ali početak i blizina obrva nikada ne dobije pomen.

Ako volite da konturišete nos, kako bi izgledao uže, onda će vas obradovati vest da ako približite obrve, i sam nos će izgledati tanje!

obrve

Kako da „približite“ obrve – korak po korak:

1. Uvek koristite malo svetliju nijansu olovke za obrve za sam početak obrve, a tamniju za sredinu i sam kraj. Ovo stvara dimenziju obrve kako ne bi izgledale ravno i poput čoko-bananice!

2. Velika je verovatnoća da baše obrve ne počinju na istom mestu, zato je možda potrebno da samo jednu obrvu približite ili samo jednu malo više popunite napred.

3. Možete koristiti bilo koji proizvod za obrve – od pomade, preko senke, do olovke za obrve.

Povezano: Šta je najbolje za vaše obrve – senka, pomada ili olovka?

obrve

4. Kada približavate obrve jednu ka drugoj, počnite postepeno i dodajte polako. Svakako ne želite da ih previše suzbijete. Osnovno pravilo je da uzmete make-up četkicu za oči i držite vertikalno, naslanjajući je na nozdrvu kako biste izmerili gde vaša idealna obrva treba da počne.

5. Kada ste završili popunjavanje obra – odmaknite se od ogledala i pogledajte širu sliku. Uz malo ogledalo to nećete videti. Tek kada vidite celo lice u ogledalu, znaćete da li su obrve zaista izbalansirane i jednake.

Pročitajte još i: Kako da dobijete čupave guste obrve poput super-modela (VIDEO)

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!