Kako da da dobijete čupave guste obrve poput super-modela (VIDEO)

guste obrve

Guste obrve poput super-modela su veoma poželjne – deluju editorijalno, daju pogledu dozu misterioznosti, a pune obrve su već nekoliko sezona u jeku trendova. Batalite jake tamne olovke za obrve – jer su u fokusu prirodne, čupave guste obrve poput onih kojih viđamo na naslovnim stranama modnih časopisa! U nastavku savladajte tehniku “super-model” obrva – uz video tutorijal!

Guste obrve poput super modela: step by step

Za sva ona užurbana jutra – kada nemtae vremena za više različitih proizvoda za obrve – samo će vam trebati gel za obrve, spuli četkica i flomaster-olovka za obrve u vašoj boji.

Korak #1: fiksirajte obrve gelom ka gore

Osnovni karakteristika “super-model” obrva je da su one začešljane ka gore – to ćete postići tako što ćete najpre naneti providni gel za obrve malom spuli četkicom, potezima na gore. Na ovaj način ćete “zalepiti” obrve tako da dlačice na padaju ka dole.

Ako nemate providni gel za obrve – poslužiće i stara tehnika sa glicerinskim sapunom: malo nakvasite spuli četkicu i zagrebite po sapunu. Tako ste dobili ste instant “lepak” za obrve.

Povezano: DIY gel za neposlušne ili kovrdžave obrve

guste obrve
Youtube – Printscreen

Korak #2: iscrtajte dlačice flomaster-olovkom

Sada želimo da popunimo i dodamo dlačice koje nam fale, za što puniji izgled. Za ovo će vam trebati tanka olovka za obrve u formi flomastera, koju lako možete naći u bilo kojoj drogeriji. Važno je da je vrh veoma tanak, kako biste mogli iscrtati pojedinačne dlačice potezima naviše.

Obratite pažnju i na donji na gornji deo obre – donji deo definiše oblik, a gornji taj čupavi efekat koji obožavamo kod “super-model” obrva.

Povezano: Olovka, senka ili pomada – Šta je najbolje za vaše obrve?

guste obrve
Youtube – Printscreen

I to je to – najkraći tutorijal za pune i guste obrve koje izgledju poput obrva super-modela! Naravno – ova tehnika će funkcionisati kod obrva koje su prirodno pune, a samo im treba oblik. Kod jako tankih obrva, nažalost, ova make-up tehnika neće funkcionisati.

Ako imate prirodno tanje obrve, kojima treba popunjavanje, pored definicije, predlažemo vam klasične City Color olovke za obrve, dostupne u 6 različitih prirodnih nijansi. Ako preferirate prirodniji izgled – predlažemo City Color Set senki za obrve Light to Medium.

Video tutorijal kako da dobijete guste obrve poput super-modela pogledajte OVDE:

Pročitajte još i: Prirodne pune obrve u samo 4 koraka

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!