5 razloga zašto je vaša make-up rutina nepotpuna bez hajlajtera!

hajlajter

To je ljubav na prvi pogled – većina žena bi ovako opisala svoju “vezu sa hajlajterom”. Od apsolutnog hajlajta šninke, koji nam pomaže da zasijamo, pa sve do malih trikova koji vizuelno povećavaju usne – hajlajter je zaista nezamenljivi komad šminke. Apsolutno treba da investirate u njega ako do sada niste! Zato vam u nastavku otkrivamo zašto je vaša make-up rutina nepotpuna bez ovog make-up proizvoda.

Zašto vam je potreban hajlajter?

#1: Čini da izgledate sveže

Imateli ste besanu noć i želite da vam koža sija iznutra sledećeg dana? Hajlajter je vaše tajno oružje. Pomešajte kapljicu tečnog hajlajtera sa puderom i nanesite ga na celo lice. Ne samo da ćete sakriti problem, već ćete ceo ten učiniti posvetljenim i zdravijim. Još jedan trik je da malo hajlajtera utapkate u unutrašnji ugao oka, kako bi vam pogled delovao budnije, svežije, a oči krupnije!

#2: Čini usne punijim

Ako želite instantni “plump” efekat bez korišćenja sjaja koji pecka ili odlaska kod estetičara – hajlajter će odraditi ovaj trik za vas. Jednostavno, utapkajte malo tečnog hajlajtera na deo iznad gornje usne i dobro izblendajte. Ovako će vrh usana delovati punije i jedrije. Ovo je posebno efektno kada hajlajter nanesete preko nude karmina!

Povezano: 5 neočekivanih tačaka na licu na koje možete naneti hajlajter

hajlajter

#3: Čini da izgledate mlađe

Kada nanesete hajlajter na visoke tačke lica, poput jagodica, slepoočnica, duž nosa i na Kupidonovg luk, to daje dimenziju licu, uz dodatno osvetljvanje. Vaša koža će momentalno delovati mlađe.

#4: Kreira efekat “staklene kože”

Iako redovna nega kože jedina tenu daje permanentni sjaj, imamo par “cheat” trikova u rukavu za postizanje “glass skin” efekat. Pomešajte par kapi tečnog hajlajtera sa tečnim puderom i ovaj miks ublendajte u kožu uz pomoć četkice. Potom, na visoke tačke lica nanesite isti hajlajter, kako biste dobile taj reflektujući efekat! Ovo je idealan trik za večernje prilike!

#5: Naglašava vaše najbolje crte lica

Hajlajter se nanosi na visoke tačke lica, poput jagodica, kosti iznad obrve, čela, brade i Kupidonovog luka. Nanošenjem hajlajtera na ove tačke, vaše lica dobija lepšu dimeniju, time što naglašava određene crte na najbolji mogući način. Da li postoji nešto što hajlajter ne može?

hajlajter

Pročitajte još i: Tečni vs. praškasti hajlajter – kada se koristi koji i koja je razlika?

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!