3 predloga kako da kombinujete patike i haljinu

By  |  0 Comments

I dame koje prilikom oblačenja preferiraju elegantan stil i dame koje su zagovornice sportskog oblačenja, složiće se sa činjenicom da je hodanje u patikama neuporedivo udobnije u odnosu na hodanje u visokim potpeticama. Tako je ponekad prilikom odabira obuće jednostavno neophodno dati prednost patikama. Zato delimo sa vama 3 predloga o tome kako da kombinujete patike sa haljinom.

Patike i haljina mogu da idu zajedno

Predlog 1: Bele starke i crna čipkana haljina:

Kada su u pitanju komadi obuće i komadi garderobe, bele starke, baš kao i crna čipkana haljina, predstavljaju „must have“ proizvode koji odolevaju svim sezonskim promenama trendova. Baš zato, napravićete potpuni pogodak ukoliko prilikom oblačenja spojite baš ta dva proizvoda. Na vama ostaje izbor da li ćete odabrati kraću ili dužu crnu čipkanu haljinu.

Predlog broj 2: Jednobojne patike i šarena haljina:

Svoj celokupni izgled u omiljenoj šarenoj haljini, dodatno možete učiniti lepim i blistavim ukoliko uz takvu haljinu obujete jednobojne patike, koje su po mogućstvu dizajnirane tako da imaju što jednostavniju i svedeniju liniju. Savet plus, jeste da boju patika prilagodite nekoj od boja koje su prisutne na šarenoj haljini.

Predlog broj 3: Drečave i šarene patike i bela haljina:

Sjajan spoj patika i haljine, napravićete ukoliko kombinujete jednobojne drečave ili pak šarene patike sa belom haljinom. Bela haljina, vašem izgledu će pokloniti notu prefinjenosti i elegancije, dok će jednobojne drečave ili pak šarene patike takav izgled upotpuniti lepršavošću.

Osim sa belom haljinom, jednobojne drečave ili pak šarene patike, takođe možete kombinovati i sa bež haljinom ili sa haljinom koja je u bilo kojoj pastelnoj nijansi.

Povezano: Kako da izgradite sopstveni stil?

 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!