7 zabavnih stvari koje možete uraditi u novogodišnjoj noći

nova godina

Doček Nove godine uvek znači veliku žurku, kojom ispraćamo staru, i dočekujemo narednu godinu. Kako biste uspešno ušli u novu 2023, pored slavlja, pića i trpeze, možete uraditi i ovih 10 stvari. Na ovaj način, pozdravićete novu godinu i započeti je u dobrom i pozitivnom duhu. U nastavku donosimo 7 predloga šta sve možete uraditi tokom novogodišnje noći!

Šta sve možete uraditi u novogodišnjoj noći?

#1: Napravite listu mini novogodišnjih odluka

Tokom novogodišnje večeri, sedite malo sami sa sobom, uz papir u olovku, i razmislite koje sve male promene rutine možete napraviti za 2023. Mali ciljevi su više ostvarivi nego neke krupne promene, zato predlažemo da se bacite na ostvarivanje mini ciljeva. Na primer, možete zapisati da ćete od sada ustajati ranije da džogirate ujutru, da ćete ranije ići u krevet, da ćete češće ići peške, a ne kolima itd.

nova godina

#2: Napravite ranu proslavu na otvorenom

Provođenje vremena napolju čuda čini za psihu čoveka. Zato pre novogodišnjeg dočeka, organizujte šetnju po parku ili centru grada, sa voljenom osobom, uz šolju vrele kafe ili termos sa čajem. Videćete da će vam na ovaj način lepo započeti naredna godina.

#3: Pogledajte novogodišnji film

Bez ovoga ne može da prođe novogodišnja noć! Pre same proslave, organizujte kućno gledanje novogodišnjih filmova, uz grickalice i toplu čokoladu. Za ovu prilku, možete odrediti i dress-code: novogodišnji džemperi, pidžame ili nešto treće.

#4: Pozovite voljenu osobu koja živi daleko

Vaša porodica i prijatelji su vam sigurno pomogli da prebrodite ovu godinu. Pozovite ih tokom novogodišnje večeri kako biste im se zahvalili, razmenili priče i napravili planove za 2023. godinu.

nova godina

#5: Sredite kuću i otarasite se viškova

Ne morate čekati proleće da biste napravili veliko spremanje. Dakle, predlažemo da dan-dva pre dočeka Nove godine, raščičstite stvari i sortirate ih prema tome da li vam donose radost ili ne (Marie Kondo metoda). Ući ćete u novu godinu rasterećeni i opušteni.

#6: Skupite uspomene iz prethodne godine

Kada ste poslednji put odštampali fotografije? Verovatno to niste dugo uradili, zato je vreme da to uradite – sada! Uradite fotografije koje su vam obeležile ovu goidnu i zalepite ih u album (koji možete napraviti i same).

#7: Obucite se svečano

Većina nas nema priliku da se obuče svečano svakog dana – zato iskoristite novogodišnji doček da se lepo obučete, čak i ako ga slavite kod kuće, okruženi ukućanima. Izvadite najfabuloznije komade, šljokice, štikle i sredite se kao da idete na najluksuzniji doček!

nova godina

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!