Astrolozi savetuju: Ovo su idealni partneri za svaki znak Zodijaka

idealni partneri

Ponekad, ljubav funkcioniše na čudan način – prema zvezdama. Određeni horoskopski znaci su više kompatibilni sa drugima, bazirano na osnovu ključnih crta ličnosti.  Zapamtite – kod partnera tražimo komplementarne osobine, a ne kopije nas samih, tj. tražimo osobe koje će “popuniti” naše praznine, koje će biti “jin” našem “jangu”. Ako želite da saznate kakva osoba je vaš idealan partner, astrologija vam može dati odgovor.

Najkompatibilniji ljubavni partneri za svaki horoskopski znak

OVAN (21. mart – 20. april)

Ovnova potreba za avanturom i akcijom znači da će se on najbolje slagati sa Lavom i Strelcom, ostalim vatrenim znakovima Zodijaka, koji razumeju njegov vatreni temperament. Vaga je suprotni znak Ovnu i generalano, suviše pričljivi vazdušni znaci frustriraju Ovna. U vezi, Ovan često strahuje od gubitka nezavisnosti. Ovnov ljubavni stil je: on radije juri, nego što biva juren. Veoma su asertivni oko onoga što žele – ako vas žele, naćiće pravi put do vas.

Idealni partneri: Lav ili Strelac

BIK (21. april – 21. maj)

Bikov hedonizam i potreba za komforom znači da će se najbolji slagati sa drugim zemljanim znacima, poput Device i Jarca, koji takođe uživaju u senzualnim zadovoljstvima. Njegov ljubavni stil je pun čulnosti – uzbudite njegova čula vida, mirisa, dodira, i sluha i biće vaši. Bikovi biraju partnera ekstremno pažljivo i treba im vremena za potpuno poverenje.

Idealni partneri: Devica, Jarac i Škorpija

BLIZANCI (22. maj – 22. jun)

Bliznaci će uživati sa drugim vazdušnim znacima, Vagom i Vodolijom, koji mogu da idu uporedu sa njihovim intelektualnim avanturama i dobrim razgovorima. Blizanci se takođe dobro slažu sa ekstrovertnim Lavom, ali nisu baš dobar spoj sa vodenim znacima poput Raka, Škorpije i Ribe. Ljubavni stil Bliznaca je da su jako opušeni, vole da flertuju i vole dobru zabavu.

Idealni partneri: Vaga, Vodolija, Strelac

idealni partneri

RAK (23. jun – 23. jul)

Rakovi jako pažljivo bira partnera, jer su najranijiviji od svih znakova Zodijaka, i mnogi horoskopski znaci su jednostavno pregrubi za njihovu nežnu dušu. Najbolje se slažu sa vodenim znacima, posebno sa sanjarskim Ribama. Rak je vrlo samozaštitnički nastrojen, ali mora malo da očvrsne. Njegov ljubavni stil je takav da mu treba vremena za inimnost, ali kad se otvore, veoma su nežni ljubavnici, duboko brinu za partnera i puni su emocija.

Idealni partneri: Jarac, Ribe, Škorpija, Bik

LAV (24. jul – 23. avgust)

Ne može svako da izađe na kraj sa Lavovskom strasti i velikim egom. Lav se dobro slaže sa Ovnom i Strelcem – drugim vatrenim znacima, koji su jako poput njega. Dva Lava u vezi znači borbu oko krune – previše za oboje. Njegov ljubavni stil je pun energije i strasti, prepun harizme i želje za dominacijom. Čas inspiriše partnera, a čas isisava vazduh iz njega – to je Lav.

Idealni partneri: Vodolija, Ovan, Strelac

DEVICA (24. avgust – 23. septembar)

Devica ne podnosi dramu, a ljubav pokazuje kroz razne gestove i činove. Njihova praktična priroda se dobro slađe sa drugim znacima koji ne donose dramu poput drugih zemljanih znakova – Jarca i Bika. Traže partnera koji teško rade poput njih. Vatreni znaci mogu začiniti život Device, ali njihova nepredvidljivost i manjak pažnje za detalje može izludeti Devicu. Devici je potrebno poverenje pre intimnosti, a daju mnogo fizičke i emotivne energije u samom činu ljubavi.

Idealni partneri: Ribe, Bik, Rak, Jarac

Povezano: Otkrijte kako da zavedete koji horoskopski znak

idealni partneri

VAGA (24.septembar – 23. oktobar)

Vaga se ne slaže posebno dobro ni sa jednim znakom, jer su oni “kameleoni” Zodijaka. Vaga zna kako da se adaptira, saradjuje i harmonizuje. Društven i intelektualni znak kakav je Vaga voli pričljive Bliznace i inovativne Ribe, kao i druge vazdušne znake. Vaga želi pametnog, i privlačng partnera, tako da su znaci skloni emotivnom rasulu (poput Raka i Škorpije) u visokom riziku. Vaga voli mnogo komunikacije i direktna uputstva.

Idealni partneri: Bliznaci, Vodolija, Ovan

ŠKORPIJA (24. oktobar – 22. novembar)

Škorpija vidi ono što je ispod površine. Sa jakim čulnim i emotivnim nagonom, Škorpiji je potrebna osoba koja deli njihovu želju i izdržljivost. Dobro se slažu sa drugim vodenim znacima, poput Raka i Riba, koji razumeju Škorpijinu posebnu vrstu ljubavi, sa toliko dubokih osećanja. Škorpija je intezivna i posvećena, veoma odana, tako da se ne slaže sa lutalicama poput Blizanaca i Strelaca, koji ih mogu izdati.

Idealni partneri: Bik, Rak, Lav, Ribe

STRELAC (23. novembar – 21. decembar)

Strelčevi su lutalice Zodijaka, traže i vole slobodu i uvek se sele ka sledećoj najboljoj stvari. Ostali vatreni znaci mogu se dobro slagati sa njima (Ovan i Lav), deleći strast za životom. Strelac ne podnosi partnera koji voli da kontroliše, menja ih ili popravlja, poput Škorpije, Device ili Jarca. Strelcu je potreban neko da istražuje i da se zabavlja sa njima.

Idealni partneri: Bliznaci, Ovan, Lav

Povezano: O kakvom venčanju maštaju horoskopski znakovi?

idealni partneri

JARAC (22. decembar – 20. januar)

Jarac se odlično slaže sa svakim ko život shvata ozbiljno i želi da napreduje profesionalno. Bik je idealan partner za to, ali Devica inspiriše Jarca u potpunosti svojom radnom etikom. Lav inspiriše Jarca da rizikuje, iako ga se on istovermeno i plaši. Rak i Jarac su komplementari u pogledu tradicionalnih porodičnih vrednosti. Jarčevu odgovornu prirodnu iritira impulsivni Ovan i egocentrični Lav.

Idealni partneri: Rak, Devica, Ribe, Škorpija

VODOLIJA (21. januar – 19. februar)

Vodolija ne podnosi sputavanja, zato se najbolje slaže sa slobodoumnim partnerima poput Ribe i Bliznaca, ostalih vazdušnih znakova. Ovan i Strelac mogu da motivišu Vodoliju da ostvari svoje briljantne ideje. Vodeni znaci kao Rak, Škorpija i Ribe mogu da udave Vodoliju svojom emotivnošću, jer ona voli odvojenost kada je reč o bliskosti. Vodolijama je potrebno da sami zasijaju i tome im umnogome može pomoći Lav.

Idealni partneri: Lav, Vaga, Blizanci

RIBE (20. februar – 20. mart)

Ribe traže emotivnu kompatibilnost u sličnim dušama, poput ostalih vodenih znaka (Raka i Škorpije), koji razumeju njihove emtoivne potrebe. Devica je suprotan znak Ribama, a generalni svi zemljani znaci će Ribama dati stabilnosti, ali će se pored njih osećati usamljeno, usled nesposobnosti da izraze duboke emocije. Ribe su veoma osetljive i receptivne na energiju oko njih, tako da su vatreni Ovan, Lav i Strelac preteški za njih.

Idealni partneri: Devica, Škorpija, Rak

Pročitajte još i: Najčešće vrline i mane horoskopskih znakova

error: Content is protected !!