Kako da prikrijete podbradak: 3 trika

podbradak

Nema potrebe da krivite sebe zbog neadekvatne ishrane ili genetike, niti da trošite novac na skupe tretmane zbog neizbežne posledice starenja, kad izraženi podbradak, kao i svaki vizuelni problem, možete prikriti pomoću jednostavnih kozmetičkih i modnih trikova.

Potrudite se da promenite vaš izgled kako biste smanjili broj godina koje imate i stavili podbradak u drugi plan.

Kako ukloniti podbradak?

Odeća

Verovali ili ne, pravilan izbor odevnih predmeta može da vam pomogne da prikrijete podbradak. Osnovno pravilo kada je odabir odeće u pitanju jeste da izbegavate predmete koji će akcentovati vaš podbradak kao što su dolčevite, majice i košulje koje se mogu zakopčati do grla, odnosno usmerite pogled na vrat i  dekolte – kako odećom tako i nakitom koji pada iznad ili između grudi.

Frizura

Pored toga što je uvek IN i najlakša frizura za napraviti, konjski rep je odličan saveznik da prikrijete neugodni podbradak. Izbegavajte frizure, posebno one koje uključuju lokne, kod kojih vam kosa pada na vrat ili blizu brade i podbratka jer one još više naglašavaju ovaj estetski neugodan problem. Dugi bob ili stepenasto ošišana kosa frizure su zahvaljujući kojima brada neće biti u prvom planu.

Šminka

Odvucite pažnju od brade isticanjem obraza, očiju ili usana. Neutralna senka i maskara će vaše oči učiniti većim i odmornijim, a i efektan smokey eyes provereno naglašava oči. Na obraze nanesite matiran hajlajter i potpuno ćete odvući pažnju od brade. Kako biste skrenuli pažnju s podbratka, usne šminkajte u neutralne nijanse, boje koje pristaju vašoj puti ili nijansu samih usana.

Takođe, ako vas zanima kako se rešiti podbratka trajno, bilo bi dobro da počnete sa vežbama za uklanjanje podbratka kje su objašnjene ovde.

error: Content is protected !!