Kakve minđuše najbolje pristaju vašoj frizuri?

By  |  0 Comments

Sigurno vam se desilo više puta da niste mogle da se odlučite kakvim ćete minđušama obogatiti svoj izgled. Osim što morate izabrati boju koja će se slagati sa vašom odećom, isto tako treba da uklopite oblik minđuša sa frizurom.

Minđuše prema obliku frizure i dužini kose

Podignuta kosa

Vrlo često se dvoumimo između diskretnih sitnih i velikih upadljivih minđuša. Bilo da je u pitanju punđa, konjski rep ili na koji način podignuta kosa, ova frizura je kao stvorena za bogate viseće minđuše. Razni oblici kao i dezeni dolaze u obzir, samo budite pažljive kada su boje u pitabnju.

Duga ravna kosa

Što se tiče kombinovanja minđuša sa dugom ravnom frizurom može biti dosta problematično. Kosa može prekriti minđuše, stoga one gube na važnosti. Zato je najbolje namestiti kosu tako da vam ne prikriva uši da bi bogate, upadljive minđuše došle do izražaja. Ukoliko vam smeta kada se kosa upetlja u minđuše, birajte one ravnijih oblika.

Duga kovrdžava kosa

Kao i kada je ravna kosa u pitanju i uz kovrdžavu kosu najbolje pristaje oblik koji je u kontrastu sa teksturom kose. Zato najbolji odabir minđuša u ovom slučaju su one koje su ravnih, glatkih površina, ali i interesantne i upadljive.

Kratka kosa

Samim tim što nosite kratku frizuru, već ste zanimljive i drugačije od ostalih, obzirom da se žene retko usude da se “reše” svoje kose. Ali, tu sav posao nije gotov. Da biste upotpunile svoj izgled, morate izabrati minđuše koje neće biti previše napadne. Uglavnom su to sitne minđuše poput biserčića ili pak one koje su vrlo malo ispod resice uveta.

Kosa srednje dužine

Ova dužina kose je najzahvalnija dužina kada su u pitanju minđuše. Bilo kakvog da su oblika i dezena, savršeno će pristajati vašoj frizuri. Samo, kao i uvek, obratite pažnju na njihovu boju. Ukoliko imate paž frizuru, a želite da izgleda duže, najbolji odabir su minđuše koje su malo ispod linije kose.

 

Skrenite pažnju na sebe pažljivo odabranim minđušama.

za-blender

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!