Korisne ideje za organizaciju odeće, naočara, nakita

Ukoliko volite korisne ideje koje olakšavaju život, u današnjem tekstu vam otkrivamo one koje se odnose na organizaciju 3 omiljene stvari svake žene. Primenite ove trikove za organizaciju odeće, naočara za sunce i nakita i sigurno ćete izbeći preturanje po ormarima i fiokama.

Slobodno vreme je idealno za uređivanje vašeg doma, odnosno organizaciju odeće, naočara za sunce i nakita tako da imate potpuni pregled gde se šta nalazi. Pametno iskorišteno slobodno vreme će se isplatiti jer će vam ideje, koje ćete videti u priloženim video tutorijalima, olakšati snalaženje prilikom spremanja za izlazak, ali vam i obezbediti dodatni prostor za nove stvari jer prostora za skladištenje nama ženama nikad nije dosta.

Organizacija odeće

Za uredno sortiranje grudnjaka, potrebni su vam ofingeri i kuke sa navojem. Za slaganje majice, prilikom pakovanja, papirna novčanica. Ili ako ne želite da vam se zgužva, majicu možete složiti pomoću fascikle. Od kartona i rolni toalet papira možete presložiti ladicu u haosu tako da vam sve bude pregledno. Magazin će sprečiti vaše duboke čizme da se savijaju, a elastična gumica majicu na bretele da klizi sa ofingera.

Trikovi kojima ćete se služiti ne zahtevaju mnogo uloženog novca, mada će vam za neka organizaciona rešenja biti potrebno vremena jer ćete trebati da sakupite dovoljno malih aluminijumskih predmeta uz pomoć kojih se otvara limenka za pravljenje dodatnog prostora na šipki za kačenje odeće. Ipak, to je samo jedna opcija za uredno sortiranje odeće u visećem delu ormara. U ovom slučaju može vam pomoći i pakovanje alki za kupatilske zavese koje su idealne i za pregledno skladištenje marama (kravata ili kaiševa).

A post shared by 5-Minute Crafts (@5.min.crafts) on

Povezano: Uradi sama: Stare farmerke postaju nove!

Organizacija naočara za sunce

Okvir drvenog rama i nekoliko raznobojnih ukrasnih traka mogu vam poslužiti da napravite organizator za odlaganje naočara za sunce koje želite da su vam na dohvat ruke.

A post shared by 5-Minute Crafts (@5.min.crafts) on

Povezano: Pretvorite obične japanke u sandale!

Organizacija nakita

Ne dozvolite da vam se narukvice i ogrlice zamrse, zagube ili polome – dodajte kukice i okačite nakit na ofinger.

A post shared by 5-Minute Crafts (@5.min.crafts) on

Internet je nepresušan izvor inspiracije, samo je važno znati ga pametno koristiti. Ako vi imate neki predlog koji ste na internetu pronašli sunčajući se na plaži ili odmarajući u hladovini svoga doma, podelite ga sa nama.

Povezano: Uradi sama: Savršen organizator šminke!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!