Oblik brushaltera prema obliku grudi

By  |  0 Comments

Postoji više različitih tipova, odnosno oblika grudi, a upravo prema obliku grudi, potrebno je odrediti i oblik brushaltera. Kako oblik brushaltera nije uvek jednostavno, pa ni lako izabrati, otkrićemo vam koji oblik brushaltera savršeno odgovara kom obliku grudi.

Koji oblik brushaltera da izaberete?

Zategnute i pravilno oblikovane grudi

Ukoliko imate zategnute i pravilno oblikovane grudi, prilikom izbora brushaltera, sebi možete da dozvolite najviše slobode. Svaki oblik brushaltera će vam savršeno odgovarati. Ukoliko su vam grudi manje, preporučujemo da vaš izbor bude brushalter sa dodatnim jastučićima, a ukoliko su vam grudi veće, možete izabrati brushalter bez jastučića.

 

Opuštene grudi

Ukoliko su vam grudi opuštene i pritom veće, najbolje je da izaberete neki od modela brushaltera sa dubljim korpama i sa ojačanjem sa strane koje će dati podršku vašim grudima i neće dozvoliti da nekontrolisano „pobegnu“ sa strane.

Blago opuštene grudi

Ukoliko su vam grudi blago opuštene, najbolji izbor za vas, biće „push up“ brushalter.

Povezano: Savršen grudnjak: 5 znakova da nosite pogrešan!

Previše udaljene grudi

Ukoliko su vam grudi oblikovane tako da izgledaju da su previše udaljene, preporučujemo da izaberete brushalter sa korpama koje su tesnije spojene i koje imaju jastučiće sa strane. Takav oblik brushaltera, pomoći će vam da vam oblik grudi deluje srazmerno.

Grudi nejednake veličine

Ukoliko imate grudi nejednake veličine (to je osobina velikog broja dama), preporučujemo da izaberete brushalter iz kojeg ćete po potrebi moći da izvučete, odnosno u koji ćete moći da dodate sunđerasti dodatak. Na taj način, vizuelno ćete izjednačiti grudi i učinićete da one izgledaju besprekorno.

Ono što je potrebno da znate, jeste da bez obzira na oblik grudi, svoje grudi treba da prihvatite kao savršene. Ne postoji pravilo koje određuje da li one to jesu ili nisu i upravo vi ste osoba koja ih svojim doživljajem čini savršenim ili nesavršenim.

Povezano: Kako odrediti pravu veličinu brushaltera!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!