Osvežite prolećni outfit uz par modnih trikova

By  |  0 Comments

Kako biste izbegli kompletno obnavljanje odeće, predlažemo vam da pregledate šta već imate po ormarima i osvežite prolećni outfit uz pomoć nekoliko jednostavnih i jeftinih modnih trikova.

Početak je proleća i vreme je da promenite nešto po pitanju vašeg izgleda. Zimi smo nosili teške vunene kapute i duboke čizme, a proleće je savršeno za novu garderbu – farmerke bogato ukrašene vezom, ženstvene i klasične modele košulja ili sandale sa kaišićima.

Ne sugerišemo vam da odmah idete u šoping, već su vam potrebne samo male promene, odnosno kreativni modni trikovi koje možete uvrstiti u preporod vašeg stajlinga ovog proleća.

Prolećni modni trikovi

Zavežite svilenu maramu

Svilena marama je obavezan modni dodatak tokom proleća jer pruža bezbroj mogućnosti nošenja. Ipak, klasika je uvek IN – zavežite cvetnu svilenu maramu oko vrata u dvostruki čvor kako se ne bi odvezivala i na taj način stvorite unikatan izgled koji će sve oduševiti.

Stilizovanje teksas

Teksas već godinama ne izlazi iz mode, samo se stilizovanje malo menja. Budite kreativne pa svoje odevne predmete od teksasa učinite unikatnim pomoću čipke, dugmića, perlica, zakrpa, broševa ili zanimljivog veza u prolećnim bojama.

Povezano: Prolećni trend: Kožna suknja za svaku priliku!

Zavežite košulju u čvor

Umesto da nosite košulju na isti način – utaknutu u pantalone ili jednostavno izvučenu da slobodno pada, zavežite košulju po sredini u mali čvor jer ćete na taj način dodatno naglasiti struk, a istovremeno ćete biti u trendu. Takođe, otkopčajte par dugmića i izaberite neki zanimljiv dezen.

Neporubljene farmerke

Džins odoleva vremenu zahvaljujući novim detaljima. Pošto su u trendu neporubljene farmerke, koje se završavaju ravno ili asimterično i ističu vaše lepe članke, predlažemo vam da stare farmerke, bile one uske, zvoncare ili boyfriend, osvežite tako što ćete oštrim makazama iseći postojeći rub i izvući končiće da se vide.

Povezano: 5 modnih trendova koji će se nositi u 2017. godini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!