Šta se to vratilo u modu na velika vrata ove sezone?

By  |  2 Comments

Ako volite udobnost ravne obuće onda ste sigurno bili gotovno očajni prethodnih par sezona, jer osim baletanki, nije bilo moguće pronaći niske cipelice. Sada su stvari bitno drugačije, trend su ravne cipele raznih oblika i boja.

U trendu su najrazličitiji modeli

Popularne su špicaste, mokasine, ženski modeli koji liče na muške i one sa kajišem oko zgloba. Boje? Najrazličitije. Ali, primetićemo da su najaktuelnije boje sezone bež, pastelne i bela. I da, u modi su svetovi i vesele kombinacije boja. Ove sezone su apsolutni hit cipele sa metalnim vrhom, srebrnim i posebno zlatnim, kao i one sa metalnom šnalom.

Nemojte misliti da ravne cipele ne možete da nosite u najrazličitije modne kombinacije. One se slažu uz gotovo sve, džins, suknje, haljine,… Same izaberite da li želite ležernu ili elegantnu kombinaciju.Odlično izgledaju ako ih nosite sa običnom belom majicom i farmerkama, ali podjednako dobro i sa elegantnim crnim panatalonama i košuljom. Zaista idu uz sve.

Udobnost i opuštenost

Bez obzira na visinu koju imate, priznaćete da su cipele koje su do skoro bile aktuelne sa visokom štiklom i platformom neudobne pa čak i ako ih nosite samo za izlazak. U ravnim cipelama ćete se uvek osećati opušteno i udobno, a to najviše utiče na samopouzdanje. A spremni ste i za šetnju po ovom lepom vremenu.

Štikle imaju svoju funkciju, ali ih svakako ne morate nositi stalno. Sačuvajte svoju kičmu i stopala i istovremeno uživajte u udobnosti i eleganiciji koje omogućavaju ravne cipele.

2 Comments

  1. Pingback: Modni trend za jesen 2013. - Ženstvenost i elegancija | Lepotica.rs

  2. Pingback: Hod u visokim potpeticama | Visoke štikle | Stopala | Lepotica.rs

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!