4 modna trika zbog kojih cete izgledati kao “milion dolara”

modni trikovi

Odeća često doprinese da vas ljudi primete i stvore negativan ili pozitivan utisak o vama. Često, iako „odelo ne čini čoveka“, nekim odevnim komadima možemo postići da izgledamo kao „milion dolara“, dok drugi mogu učiniti da izgledamo „jeftino“. Primenite ova 4 modna trika ukoliko želite biti vlasnica stila koji imaju milionerke.

Modni trikovi da izgledate kao milionerka

Izgledaćete “skupoceno”, ali i uveriti se da novac ne čini stil, ako kombinujete i na pravi način nosite ova 4 komada garderobe.

Kožna jakna

Ukoliko volite lepo da se obučete, a ne robujete modnim trendovima, u vašem ormaru biste trebali da imate, udobnu i uvek aktuelnu, klasičnu crnu kožnu jaknu. Bez obzira da li je vaš stil formalan ili ležeran, važno je da vam kožna jakna savršeno pristaje, odnosno da prati liniju vašeg tela te da se držite podalje od svetlucavih dugmića, resa ili mnoštva rajsfešlusa. Za dnevni outfit kombinujte kožnu jaknu sa haljinom u cvetnom dezenu, a za večernji izgled sa omiljenom crnom haljinom ili farmerkama i elegantnom bluzom.

Šal

Vaša najobičnija modna kombinacija izgledaće skupoceno ako oko vrata vežete šal. Izrađuju se od različitih materijala, u širokom rasponu veličina i stilova, a mogu se nositi na bezbroj načina te vrlo interesantno kombinovati uz svaki outfit. Odabir vrste šala zavisi od stila odeće koju nosite, a da biste pronašli najbolji način nošenja i vezivanja šala najbolje je da eksperimentišete.

kako da izgledate viši
Pogledajte koji modni trikovi će vam pomoći da izgledate viši!

Crne odevne kombinacije

Pored toga što crne odevne kombinacije sakrivaju suvišne kilograme, vašem stilu će dati pečat skupoće i svakako elegancije. Potpuno crn outfit, takozvani ,,monohromatski” izgled, definitivno je uvek u trendu, a ova savršena jednobojna kombinacija je najjednostavniji način da izgledate kao milionerka. Takođe, crne odevne kombinacije su nepogrešive jer se nijanse crne ne moraju poklapati.

Kopije skupocene odeće

Iako možda niste u mogućnosti da sebi priuštite odeću vrhunskih dizajnera, ne znači da ne možete nositi markirane odevne komade. Tržište je prepuno kopija odeće inspirisanih velikim svetskim imenima u svetu mode, važno je gde je tražiti. Second hand radnje, ali i online kupovina su neke od opcija gde možete pronaći kopije dizajnerske odeće po vrlo povoljnim cenama.

Povezano: Odeća i obuća zbog koje vas bole leđa

error: Content is protected !!